[#1] Amigowo Stare
Taka sobie głupotka, ale jak chcecie wejść, to zapraszam :)
http://amigowo.myminicity.com/

[#2] Re: Amigowo Stare

@OSH, post #1

Dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się zamieszkać :) Aha. Mam taką delikatną syugestię. Ja to miasto nie założyłem dla siebie, chcę, żeby nazwa "Amigowo Stare" znalazło się wyżej. Wystarczy tam wejść raz dziennie i już będzie więcej mieszkańców. W taki trochę dziwny sposób chcę dać do zrozumienia, że Amiga wciąż żyje :) Więc jeżeli będziecie tam częsciej wchodzić, to może pójdzie wyżej...ale oczywiście ja tylko delikatnie napomykam :)

[#3] Re: Amigowo Stare

@OSH, post #2

Amigowo :D niezla nazwa, ale stare
Chcesz wiecej mieszkancow? Daj linka na exec. pomysł

[#4] Re: Amigowo Stare

@OSH, post #1

Zaglądam tam i przyznam, że fajnie to rośnie. Pytanie tylko co to jest? Co oprócz oglądania można tam robić i właściwie do czego to służy?
[#5] Re: Amigowo Stare

@APC74, post #4

No wlasnie - klikam, klikam i nic. Sim City mi sie zachciewa
Ale rosnie ladnie OK

[#6] Re: Amigowo Stare

@APC74, post #4

Jak to co?

Podgląd zawartości waszych dysków ;)

[#7] Re: Amigowo Stare

@Seeker, post #6

Seeker napisał(a):

> Jak to co?
>
> Podgląd zawartości waszych dysków ;)
>

wtf!?

Nazwa taka, bo mi się wydała sympatyczna, no i wskazuje na długoletnią tradycję :) A co się tam robi? Ano, wchodzisz na konkrentnce linki i w zależności od tego, gdzie wejdziesz, do miasta przybywa nowy mieszkaniec, budowana jest fabryka, droga. otem bedzie mozna dołożyć policję i inne rzeczy. Wystarczy raz dzeinnie kliknąć na odpowiednim linku po lewej stronie. Więcej niz raz nie można, chyba, że ktoś ma dynamiczne IP :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem