[#1] Praca magisterska - prosba o pomoc
Ostatnio pomagamy przy budowie Amigowa Starego teraz inna prosba. Gosc pisze prace i prosi o pomoc w wypelnianiu krotkiej ANKIETY

Witam serdecznie,
Potrzebuję Waszej pomocy w zebraniu danych do napisania pracy magisterskiej. Mój promotor chce, aby moja próbka statystyczna wynosiła minimum 1000 respondentów!! Mam już 360 wyników, ale to wciąż za mało mimo, że prosiłem promotora o zmniejszenie wymogu do ok. 500 osób.
Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety znajdującej się na tej stronie.
Ankieta znajduje się na portalu Ankietka.pl i jest skierowana do entuzjastów sprzętu komputerowego.
Temat pracy to: "Exploring new developments in business with regards to market research." na University of Westminster w Londynie. Kierunek: Marketing management.

Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety i pozdrawiam.
Piotr

[#2] Re: Praca magisterska - prosba o pomoc

@necavi, post #1

Sory - ale pytania są imho źle zadane - na większość z nich nie mogę
odpowiedzieć zgodnie z prawdą. Cóż - ludzie powinni się nauczyć
zadawać pytania, chyba, że ktoś chce coś udowodnić.

[#3] Re: Praca magisterska - prosba o pomoc

@Kaczus, post #2

Jesteś negatywnie nastawiony. Przecież w większości pytań autor pozostawił jakieś pole manewru w postaci "inne" itp. No chyba, że chodzi ci o pytania o płeć i wiek. :P
[#4] Re: Praca magisterska - prosba o pomoc

@APC74, post #3

Nie odrobił pracy domowej - pytanie są źle zadane. Czy to moja wina,
że ktoś nie odrobił zadania domowego? Później czyta się idiotyzmy w
prasie, bo dziennikarzyna np nie "odrobił pracy domowej" i później
wypisuje idiotyzmy.

[#5] Re: Praca magisterska - prosba o pomoc

@Kaczus, post #2

Zgadzam sie w 100%, co prawda nie jestem komputerowym profesjonalista, ale mimo szczerych checi nie da sie sensownie odpowiedziec - no chyba ze w miejscach gdzie moge sam wpisac odpowiedz.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem