[#1] test
test

[#2] Re: test

@grxmrx, post #1

test
[#3] Re: test

@grxmrx, post #1

Skoro już przy testach jesteśmy, to gdy nie jestem zalogowany box na dole forum wyświetla link "Śledzenie odpowiedzi na 30 twoich ostatnich listów na forum" (tak jakbym był zarejestrowany). Kliknąłem z ciekawości i wyświetliły mi się jakieś starocie z 2006 roku, w dodatku takie w których nie brałem udziału (to akurat dziwne nie jest wziąwszy pod uwagę, że nie byłem zalogowany, więc serwer nie wiedział kto go "odpytuje")..
[#4] Re: test

@grxmrx, post #1

Wybaczcie, ale z racji że to testowy temat to testowe wypowiedzi (nie tylko moje:)), które testowo przeniosłem (lub skasowałem:)) mogą nie powrócić na to samo miejsce ;)

[#5] Re: test

@grxmrx, post #4

Spoko i nawet dobrze. Trochę tu namieszałem...

Ostatnia modyfikacja: 24.03.08 21:05
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem