[#31] Re: Anty fani andrzejewicz!

@offca, post #30

Nie będę sie ranił Moje kumpele z klasy tak robią To jest głupie :(

[#32] Re: Anty fani andrzejewicz!

@Roszak, post #25

Roszak, ręce normalnie mi opadły. Ile Ty masz lat? Bo to co wypisujesz na tym swoim forum i ogólnie wymowa Twoich postów w tym wątku pasuje do 10-13-letniego dzieciaka...

[#33] Re: Anty fani andrzejewicz!

@OSH, post #32

Dobra już dam spokój z tą Andrzejewicz i w ogóle...

[#34] Re: Anty fani andrzejewicz!

@Roszak, post #31

Nie żeby nie rozumiał potrzeby zaistnienia czy też nudy charakterystycznej dla okresu szkolnego. Jedyne, czego nie pojmuję, to koncepcji popychania tych bzdetów TUTAJ. Amigowce to w większości stare capy są. Ja musiałem w Google sprawdzić o kogo chodzi, bo w śledzeniu trendów muzycznych zatrzymałem się na etapie Modern Talking i Europe.

Nie będę sie ranił Moje kumpele z klasy tak robią To jest głupie

Przewraca wam się w dupach, przewraca. Tak sobie myślę, że od czasu do czasu potrzeba jednak jakiejś wojny, albo czegoś w ten deseń, żeby sobie ludzie poukładali jakoś priorytery w życiu.

Ostatnia modyfikacja: 02.04.08 16:22
[#35] Re: Anty fani andrzejewicz!

@Roszak, post #33

Podaj jakies linki do mp3.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem