Wątek zamknięty
[#1] Bounty Dla Benedykta!!!
Witam wszystkich fanów Benedykta. Zapomniałem na śmierć ,że on am dzisiaj urodziny. A więc poklei hehe

po pierwsze sto lat.

po drugie wiem ,że nasz czcigodny Benedykt ciężko choruje (cukrzyca) więc może zorganizujemy jakieś bounty albo aukcje charytatywna na aledrogo??

Jestem mu strasznie wdzięczny bo kiedyś dał mi Amigę i super gość z niego hehe.

a o urodzinach przeczytałem

tu

http://www.sarmats.tomakin997.inwestnet.com/forum/index.php?showtopic=2208

Biedak więcej czasu spędza w szpitalu niz przy swojej Amidze i w ogóle kiepsko.........

Proszę aby do kwesty przyłączyli się także fani Andrzeja Drozda który nie wiadomo dlaczego wyleciał z redakcji ppa. Nie mniej mam nadzieje ,że moderatorzy będą wyrozumiali.

Opisałem sprawę na execu więc liczę na spory odzew!!

http://forum.exec.pl/posts/list/0/331.page#2997

Ostatnia modyfikacja: 06.04.08 20:08
[#2] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Adrian Horn, post #1

100 lat benedykt i wracaj do zdrowia duzo szczescia i pomyslnosci.
[#3] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@SzaryWilk, post #2

Benedykt wszystkie najlepszego Dużo zdrowia I dużo kasy żebyś se jeszcze bardziej Amigę dopalił

[#4] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Adrian Horn, post #1

E?

Wiesz tematy choroby i ew zapomoga to dosyć śliskie sprawy, więc może tak wstrzymaj się z rozrzucaniem takich śmiałych akcji po forach i najpierw niech się sam Benedykt wypowie czy mu jakakolwiek pomoc jest potrzebna, ok?

[#5] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Kokos, post #4

No właśnie to prawda ale jak już napisał to i ja napisałem :)

[#6] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Adrian Horn, post #1

Zauważyłem, że starasz się za wszelką cenę uprzykrzyć jemu życie. Nie jest to twój jedyny post tego typu. Chłopie! Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz. Wróć! W ogóle nie pisz!

Ostatnia modyfikacja: 06.04.08 20:38
[#7] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Adrian Horn, post #1

Sto lat!!!
ps. Drozdzik wyleciał z ppa? Kiedy?
[#8] Re: Bounty Dla Benedykta!!!

@Arbuz, post #7

Nigdy?
Ten post to prowokacja. Ten wątek nadaje się do zamknięcia, co też niniejszym czynię.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem