[#1] APEL! - POTRZEBNE AMIGI
Postanowilem raz jeszcze sie przypomniec - watek stad nie wywolal zbyt wielkiego entuzjazmu, dlatego postanowilem raz jeszcze sie odezwac.

Jezeli jest jakas osoba, ktora bedzie w stanie 10 maja dostarczyc na turniej SWOSa - ktory odbedzie sie w Gliwicach wraz ze zlotem GGUA - jakas amige z monitorem badz tv, aby uzyc do rozgrywek turniejowych, prosilbym o kontakt na priv do mnie (namiary w profilu) badz do organizerow turnieju. ZA W SZELKA POMOC Z GORY DZIEKUJE. :D

Ostatnia modyfikacja: 19.04.08 16:03
[#2] Re: APEL! - POTRZEBNE AMIGI

@Lokaty, post #1

W koncu ja mam druga Amige z AGA. Do wyboru - siedzi w niej Apollo040 lub mozna wlozyc Blizzarda020/28 + 4Fast.
Buczy niemilosiernie, choc w przypadku Blizzarda mozna wyjac z niej wentylator. HD Samsung tez moze przynosic znaczny wstyd (jeseli chodzi o glosnosc). Jakby co, to moge wypozyczyc, a jak w sobote (10-tego), nie bede mial zadnych obowiazkow to moze nawet wpadne. Monitory do wyboru sa dwa. Czarny przemyslowy z mozliwoscia takze DBLPal lub C105S.
[#3] Re: APEL! - POTRZEBNE AMIGI

@Andrzej Drozd, post #2

Super! :)

Jeszcze ktos?? Pliz?? ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem