[#1] Poradnik Metalowca
Poradnik Metalowca... Więcej Pana Diabłaaaaaaaaaaaaaaa :)
http://pl.youtube.com/watch?v=ieO-0yooFHg

[#2] Re: Poradnik Metalowca

@kjb, post #1

Hehe dobre. To teraz cos dla kontrastu:
Dyskoteka

[#3] Re: Poradnik Metalowca

@Lorak, post #2

chcialbym zeby u nas tak wygaldaly dyskoteki OK

[#4] Re: Poradnik Metalowca

@vi-bee, post #3

Wbrew pozorom impreza taka moze byc przednia.
1) Swieze lesne powietrze zamiast zadymionego klubu
2) Ekipa pije sobie smaczna wodke oraz ruskie szampany a nie zajade te wstretne tablety
3) Wszyscy ubrani normalnie, a nie jak to coraz czesciej bywa na polskich disko gdzie dziewczyny poprzebierane sa za qrwy.
4) Dla amatorow mocnych wrazen przyjemniej jest kopulowac miedzy swierkiem a sosna niz miedzy kiblem a zlewem
5) Panuje atmosfera wspolnej zabawy i przyjazni a nie klimatu w stylu "jestem koksem i przychodze dzis komus naklepac"

Minus taki ze pewnie tych smieci z lasu nikt nie posprzata.

[#5] Re: Poradnik Metalowca

@Lorak, post #4

Lorak napisał(a):

> Minus taki ze pewnie tych smieci z lasu nikt nie posprzata.

Ludzie... Mimo wszystko bawcie się w tych swoich dyskotekach, a zwierzętom dajcie, na miłość boską, święty spokój....

[#6] Re: Poradnik Metalowca

@Lorak, post #4

Wbrew pozorom impreza taka moze byc przednia.

Moze byc, ale...

1) Swieze lesne powietrze zamiast zadymionego klubu

Kazdy moze wniesc paierosy i jointy. Moze wybuchnac pozar.

2) Ekipa pije sobie smaczna wodke oraz ruskie szampany a nie zajade te wstretne tablety

Tablety tez latwiej wniesc na taka "dyskoteke". Po zatym imprezowicze moga obudzic sie o swicie w krzakach, zamiast na klubowym stoliku lub sofie. ;)
Chyba ze nieopodal jest jakies pole namiotowe, to moze doczlapia do legowiska.

3) Wszyscy ubrani normalnie, a nie jak to coraz czesciej bywa na polskich disko gdzie dziewczyny poprzebierane sa za qrwy.

Ten punkt jest w dziesiatke, ale taka jest moda disco, kiedys modne byly dzwoniaste bojowki, natomiast teraz styl bardziej uliczny. :P

4) Dla amatorow mocnych wrazen przyjemniej jest kopulowac miedzy swierkiem a sosna niz miedzy kiblem a zlewem

Moim zdaniem wszystkie pobliskie drzewa sa zasrane, zasikane i zapawione. Mysle ze amatorzy owi, musza udac sie troche dalej. Moze za pobliska polana sa jakies drzewa, ktorych nie przemierzyl jeszcze czlowiek. :P

5) Panuje atmosfera wspolnej zabawy i przyjazni a nie klimatu w stylu "jestem koksem i przychodze dzis komus naklepac"

Sadzac po ilosci smieci, jest to juz poranna czesc imprezy, w ktorej uczestnicza niedobitki. Byc moze koks jeszcze dziala i wciaz maja sile na transowe podrygiwania. ;)

Minus taki ze pewnie tych smieci z lasu nikt nie posprzata.

Flaszki np. pozbiera okoliczny lumpenproletaryat, natomiast papiery, puszki i...mysle ze organizatorzy dyskoteki. Chyba ze co tydzien robia bibe w innym miejscu. :P
[#7] Re: Poradnik Metalowca

@Andrzej Drozd, post #6

> Chyba ze nieopodal jest jakies pole namiotowe, to moze
> doczlapia do legowiska.
Gdy pierwszy raz to czytałem, przeczytałem "pole minowe" i ze śmiechu zachłysnąłem się poranną "fajf'oklok tii"

Ostatnia modyfikacja: 06.05.08 17:53
[#8] Re: Poradnik Metalowca

@Andrzej Drozd, post #6

>5) Panuje atmosfera wspolnej zabawy i przyjazni a nie klimatu w stylu >"jestem koksem i przychodze dzis komus naklepac"

>Sadzac po ilosci smieci, jest to juz poranna czesc imprezy, w ktorej >uczestnicza niedobitki. Byc moze koks jeszcze dziala i wciaz maja sile na >transowe podrygiwania.

jak na moj gust to rownie dobrze moze byc srodek kilkudniowej imprezy i zadne dopalacze nie maja tu znaczenia bo bez tego tez sie tak da.

btw jak na "dyskoteke" klimat zajebisty ok, racja

[#9] Re: Poradnik Metalowca

@kjb, post #1

proponuje jeszcze ::

http://pl.youtube.com/watch?v=w614CyxMARE

http://pl.youtube.com/watch?v=BDnTMW8Ch_o&eurl=http://cfcn.pl/raven/viewtopic.php?t=219&postdays=0&postorder=asc&start=90&sid=ab36e0d48fe882fa75f50705c6f
[#10] Re: Poradnik Metalowca

@kjb, post #1

ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!!!

Benedykt

[#11] E. Pierdu-pierdu takie..

@kjb, post #1

No a teraz po prostu moi idole. :) Jest się od kogo óczyć.

Polecam komentarze: :D

* My dog is crying.... I never saw this in my life
* Execute the keyboard player!
* i think my ears are dead

Ostatnia modyfikacja: 07.05.08 20:00
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem