[#1] Pad USB jako myszka pod XP?
Witam! Jest jakiś program pod XP dzięki któremu pad na USB będzie działał jako myszka? Chodzi mi o to żebym mógł sobie ustawić na padzie który klawisz będzie robił za lewy klawisz myszy a który za prawy klawisz itd. Fajnie by było gdyby jeszcze dało się kółko myszki przenieść na pada żeby szybko strony przewijać :). Z góry dzięki ;)

[#2] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@Roszak, post #1

jest

[#3] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@arti4-92, post #2

Może podasz więcej informacji

[#4] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@Roszak, post #3

Witam! Jest jakiś program pod XP dzięki któremu pad na USB będzie działał jako myszka?

Dałem ci opowiedz na twoje pytanie.

P.S. A tak na serio to nie wiem jak się nazywał, ale wiem że było można tak go skonfigurować zeby działała "rolka", 3 klawisze i ruszanie lewo prawo góra dół

[#5] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@arti4-92, post #4

Takie rzeczy są tylko możliwe na Amidze. Pod Tridentem konfiguruje się to tylko chwileczkę. Pod XP tego osobiście nie znalazłem. Jak znajdziesz to daj znać :)
[#6] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@Roszak, post #1

Xpadder może pomóc

[#7] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@5h00n4y, post #6

Ok Sprawdzę to ;)

[#8] Re: Pad USB jako myszka pod XP?

@5h00n4y, post #6

Właśnie o nim myślałem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem