[#31] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #6

Roszak napisał(a):

> Zahaczyłem o niego jak koło niego przechodziłem a ten sie
> rzucał to dostał kopa potem mi oddał i mnie szarpał to ja go
> przygniotłem do ziemi i jego głową 3 razy uderzyłem w ziemie.
> Uderzenia głową nie były silne i były przeprowadzone z
> wysokości 5cm nad ziemią w kierunku ziemi. Mogę mieć za to
> przesrane Jeszcze dzisiaj zobaczę jak wygląda ta jego głowa
> splat
>
>

na Twoim miejscu mialbym nadzieje ze gosc nie znajdzie tego posta i nie uzyje go jako argumentu
a tak na serio - za czasow gimnazjalnych pewien moj kolega dostal dosc mocno po twarzy 3 razy od tego samego goscia, i trzykrotna interwencja na policji nic nie dala wiec nie sadze zeby chcialo sie policji tylek po Ciebie ruszac.

Przy okazji tematow okolo-policyjno-wykroczeniowych: dostalem ostatnio mandacik na 500 zl i 10 pkt, Roszak licze na 30 sekund solidaryzacji i wspolczucia :P

[#32] Re: Protokół na policji

@aMifan, post #30

I tu się mylisz. Dlatego pracodawcy po każdym nawet drobnym wypadku w pracy, kieruje danego pracownika na szczegółowe badania. To kryje d..ę pracodawcy.
Np. po "złym" nurkowaniu, mogą wystąpić objawy nawet po 15 latach (wiem co piszę, bo mam patent płetwonurka). Dlatego podziwiam ludzi, którzy będąc na wczasach np. na Majorce, wybiera się na nurkowanie w akwalungu bez przeszkolenia.
[#33] Re: Protokół na policji

@kmilota, post #32

Lucus masz nawet minute mojego współczucia :) A za co taka duża kara Co przeskrobałeś?

[#34] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #33

Czemu odpowiedziałeś na post klimoty ?

[#35] Re: Protokół na policji

@arti4-92, post #34

Po to żebyś się pytał :P

[#36] Re: Protokół na policji

@arti4-92, post #34

Kto to jest klimota? :P
[#37] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #33

a takie tam przekroczenie predkosci 130 na ograniczeniu 80, nic specjalnego w porownaniu z uderzaniem czyjas glowa o chodnik z wys. 5 cm :D

[#38] Re: Protokół na policji

@Lucus, post #37

Ale ty poniosłeś konsekwencje a ja nie :)

[#39] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #38

Jak ci powiem że prokurator zbiera dowody, to się wystraszysz?

[#40] Re: Protokół na policji

@kmilota, post #32

Co innego objawy, a co innego udowodnienie kogoś winy przed Sądem :)
[#41] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #1

ciekawe czy są jacyś policjanci - amigowcy?

[#42] Re: Protokół na policji

@aMifan, post #40

Akurat te objawy każdy lekarz rozpozna, a co ciekawe zazwyczaj prowadzą do kalectwa albo śmierci. A w tym wypadku żartów nie ma.
[#43] Re: Protokół na policji

@zangief, post #41

No co ty. Prawdziwy Amigowiec i policjant? To nie pasuje.
[#44] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #38

Ale ty poniosłeś konsekwencje a ja nie

Jezeli nie od Policji, to kara i tak Cie czeka. Zwykla fizyka. Jezeli zalujesz i postarasz sie lepiej dzialac nastepnym razem, to wymiar bedzie zlagodzony. Byc moze swoim pozytywnym zachowaniem zniwelujesz kare calkowicie. Ale nie licz na "przypadek szczescia" i tego ze w dalszym ciagu bedziesz mogl dzialac bezkarnie. :)

Ostatnia modyfikacja: 08.06.2008 12:38:06
[#45] Re: Protokół na policji

@Andrzej Drozd, post #44

Wczoraj gadałem z poszkodowanym i stwierdził że ta policja to jedna wielka ściema... :)

[#46] Re: Protokół na policji

@Roszak, post #45

Ja bym mu nie uwierzył, że poszedł na policję. Chyba konfidenci są tępieni?
Sam chciał kłopotów, więc na gliny nie pójdzie.
Dobrze że do mnie nie podpadł, od razu bym go zestrzelił.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem