[#1] Baton
Uwaga Panowie, nadeszla godzina ciezkiej proby, probie tej musimy sprostac, pokazac ze patcha jestesmy warci. MiniQ chce rownowartosci 2 leasingogodzin z 3 Eskimoskami, co daje w przyblizeniu ok 1800 zł. Prosze Was zrobmy to zaspokojmy chuc Ministra a on w zamian zrobi nam to o co tak dlugo walczymy:). Mamy do ustalenia nastepujace kwestie:
- kto zbiera srodki,
Emm i tyle:D. Wszelkie sugestie mile widziane

Ostatnia modyfikacja: 19.06.2008 10:59:42
[#2] Re: Baton

@Fazior, post #1

Dobra ale ma być cała dokumentacja fotograficzno-filmowa ze spotkania na szczycie MiniQ-Eskimoski
[#3] Re: Baton

@Arbuz, post #2

Obejrzyj sobie Emmanuele, przeciez od nakrecenia tego starocia wg. Ciebie nic sie nie zmienilo;). A powaznie, nie stawiaj dodatkowych warunkow bo Minik moze sie zbiesic:)

[#4] Re: Baton

@Arbuz, post #2

Takimi postami drastycznie zmniejszasz szanse na pozytywne zakończenie całej historii. ;)

[#5] Re: Baton

@Fazior, post #1

To ja, jak już wcześniej zadeklarowałem, wrzucam do puli koszulę kumpla (o ile uda mi się ją od niego odkupić) oraz gigantyczny dysk twardy WESTERN DIGITAL w idealnym stanie:

--- widok z góry --- widok z dołu --- porównanie wielkości z napędem cd ---

<< Dane techniczne >>
Model #: WD95044-A 7-16-1991
S/N: WD2698405
CYL: 782
HDS: 4

Ostatnia modyfikacja: 19.06.2008 11:48:49
[#6] Re: Baton

@Fazior, post #3

Fakt nic się nie zmieniło ale takich spotkań na szczycie nie widziałem. Chodzi mi po prostu o to żeby zobaczyć zadowolenie na twarzy MiniQ co jest oczywiście bezcenne.
[#7] Re: Baton

@MinisterQ, post #4

Każdy powód jest dobry aby tylko nie zabrać się do roboty. A Eskimoski czekają :D
[#8] Re: Baton

@5h00n4y, post #5

Panowie niech ktos sie wezmie i poda jakies konto itd, nie deklarujmy kwot kazdy zaglosuje na patcha sam, w cichosci swoich 4 scian, myszka i klawiszami:). Ja nie mam netu w domu takze trudno mi bedzie koordynowac cala akcje zbierania gotowki, wiec blagam, niech ktos poda konto:). Proponuje jako tytul wplaty pisac leasing :D.

[#9] Re: Baton

@Fazior, post #8

Ja bym proponował wpłacać od razu na konto Minika (:P) z dopiskiem: "pacz! pieniądze!", może jak zobaczy jakąś kwotę to mu się głupio zrobi, przysiądzie w jeden wieczór i potem powie: Dobra chłopaki, macie.

Ja tam czekam na UTF-8 patch a jeśli baton to Princessa a jak Princessa to oczywiście Diamenta Princessa :P.

[#10] Re: Baton

@BagoZonde, post #9

To jest patch bounty w skrocie baton, mysle ze jednak lepiej zebrac solidniejsza kwote i trzepnac nia Ministra z nienacka, bedzie mogl od razu wziac w leasing jakas eskimoske, a tak to bedzie sie niepotrzebnie stresowal i to go moze zniechecic do robienia patcha.

[#11] Re: Baton

@Fazior, post #1

A ja tak dla odmiany na temat - jaki patch?

[#12] Re: Baton

@Kokos, post #11

To przePACZ: http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=2&i=9881&t=9881

[#13] Re: Baton

@Fazior, post #10

Dla mnie baton to zawsze będzie Princessa a jak Princessa to Diamenta Princessa :P. Rzeczywiście gdyby tak MinisterQuality zobaczył od razu większą sumkę to może by go rzuciło o ziemię i przemienił się znowu w Programistyczną Potworę.

P.S. Fazior, nie bój się śmiertelniku nieznajomych z miasta Drakmo :P.

[#14] Re: Baton

@BagoZonde, post #13

Heh jak mi net wroci to zamieszkam tam na stale:)

[#15] Re: Baton

@Fazior, post #14

Ech, ciezko widze znalezc chetnych na podanie konta. Proponuje wiec swoje uslugi. Za tydzien - po wyplacie- zaloze subkonto emax w mbanku, bedzie sluzylo tylko i wylacznie zbiorce srodkow na PACZA:), a moze i inne amigowe przedsiewziecia (mam nadzieje). Po zalozeniu konta podam namiary do wplaty. Raz na tydzien w hydeparku, albo w rzezni:D bede publikowal historie konta. Pasuje? Czy ma to sens, ktos rzuci kieszonkowym:)? A, w wypadku zbierania na cos innego, ewentualnie przekazania srodkow na jakies bounty czy inny amigowy cel, proponuje zeby robic glosowanka wszystkich aukcjonariuszy. Ogolnie fajnie by bylo jakby ta inicjatywa zamienila se w takie male ppa bounty. Ech a na koniec takie haselko smiszne: razem mozemy wiecej:D. Piszcie co o tym sadzicie prosze.

[#16] Re: Baton

@Fazior, post #15

Sądzę, że chętnych będzie wściekle mało...

[#17] Re: Baton

@recedent, post #16

łel, tez tak sadze, ale moze cos z tego wyjdzie, jak sie okaze ze 2 osoby sie zrzucily to sie dogadam z druga osoba i albo zwroce mu pieniadz albo wplacimy to na marcika:), ew cos innego. Tak czy inaczej z 2 osob raczej nie wylizingujemy eskimoski, chyba ze wyjatkowo stara i zdezelowana:). Ps. troche wiecej wiary w ludzi:).

Ostatnia modyfikacja: 20.06.2008 09:53:29
[#18] Re: Baton

@Fazior, post #17

Coś ucichło w temacie, więc dorzucam 2 eskimoski...

[#19] Re: Baton

@5h00n4y, post #18

Aaaale futerko, mniam:P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem