[#1] Paypal
Jako, że MOS2 będzie płatny przez PayPal a ja nie miałem nic z nim wspólnego to napiszcie jaki kroki mam podjąć abym mógł poprzez niego zapłacić. Mam konto w pekao SA no i posiadam kartę mastercard z wyżej wymienionego banku.
[#2] Re: Paypal

@Arbuz, post #1

Z tego co kojarze musisz miec kredytowke. Kiedys meczylem sie z 2 debetowkami ale nie udalo mi sie ich zarejestrowac.

[#3] Re: Paypal

@Arbuz, post #1

a dlaczego nie pojdziesz ma paypal.pl i zrobisz co do ciebie pisza?
[#4] Re: Paypal

@Fazior, post #2

A były to tzn. wypukłe (numery na kartach ;) )? Bo taką debetówkę teraz bez problemu się rejestruje.

[#5] Re: Paypal

@Fazior, post #2

Rejestrowanie karty jest potrzebne tylko do zniesienia miesięcznego i rocznego limitu wypłat. Ja nie mam zarejestrowanej karty (w ogóle nie mam karty kredytowej) i zarówno dostaję kasę (i przelewam na swoje konto w banku), jak i nią płacę.

[#6] Re: Paypal

@Grzegorz Kraszewski, post #5

O, to mile, no to sie rejestruje:)

[#7] Re: Paypal

@Valwit, post #3

Widzisz Valwit po co było się denerwować. Miałem problemy i po przeczytaniu.
[#8] Re: Paypal

@Grzegorz Kraszewski, post #5

Kłopot polega na tym, że (przynajmniej aktualnie) nie można zasilić sobie konta w PayPalu przelewem bankowym, tylko z innego konta PayPal, więc jeśli nie posiadasz karty kredytowej i założysz sobie w PP konto, to nie zapłacisz za nic, bo nie masz środków (chyba, że mówimy o kimś, kto sprzedaje na eBay, albo akceptuje jakieś opłaty rejestracyjne takoż).

BTW: Jeśli jakaś dobra dusza PayPalowa jest skłonna pomóc mi w płatności za MorphOSa 2.0, to proszę o kontakt.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem