[#1] Radiomagnetofon z CD Grundig - oddam za darmo
Oprócz drukarki, o której piszę w innym temacie, mam do oddania za darmo radiomagnetofon z CD Grundig RR750.
Sprzęt ma 10 lat, posiada cyfrowe radio, odtwarzacz CD Audio i magnetofon. Ten ostatni niezbyt dobrze działa, ale jak ktoś ma zdolności do grzebania w sprzęcie RTV, to pewnie przywróci mu pierwotną sprawność. Grundig ma też wbudowany mikrofon, wyjście na słuchawki, podbicie basów i efekt surround. W komplecie pilot.

Preferuję odbiór osobisty.

[#2] Re: Radiomagnetofon z CD Grundig - oddam za darmo

@PopoCop, post #1

1. Może jakaś fotka?
2. "Odbiór osobosty"... A gdzie? Może jakiś bliższy region. bo w rachube wchodzi cała Europa.

ad1. Znalazłem fotke w necie. A gdzie toto ma odtwarzacz CD? Bo nie widzę.... Ja bym się nim zainteresował, ale.... jak daleko jest ode mnie? (Wielkopolska).

Ma 10 lat? A doczytałęm się, że to model z 1982 roku. Dla mnie jeszcze lepiej, ale jak jest z tymi latami? Moze wrzuć fotkę, bo kto wie, czy Grundig nie robił dwóch modeli o tej samej nazwie i moze o innych rozmawiamy

Ostatnia modyfikacja: 29.07.2008 14:00:34
[#3] Re: Radiomagnetofon z CD Grundig - oddam za darmo

@AlaN, post #2

Mieszkam w Warszawie, więc propozycja jest dla ludzi w Warszawy lub okolic.
Sprzęt ma 10 lat, wygląda jak typowy "jamnik", kieszeń na CD ma na górze (na pewno nie jest to model z 1982 r.).

[#4] Re: Radiomagnetofon z CD Grundig - oddam za darmo

@PopoCop, post #3

Dorzucam 2 zdjęcia Grundiga:

http://img167.imageshack.us/img167/6906/grundig1eh0.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/93/grundig2az5.jpg

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem