[#1] K800i i wykorzystanie kamery
Witam. Czy ktoś kiedyś próbował wykorzystać tel. jako kamerę "internetową" po podłączeniu przez USB do kompa. Np. K800i ma przesyłanie strumieniowe w czasie rzeczywistym jako tel. 3G, zwłaszcza, że do rozmów video jest specjalna kamerka z przodu. Ale czy jest możliwość żeby to strumieniowanie było możliwe do "przepuszczenia" przez komputer?

[#2] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@Hugen, post #1

Krótko mówiąc - no wai!

[#3] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@x3nU, post #2

A jednak znalazłem soft do tego, tylko z tego co wiem potrzebuje Nokii z Symbianem, a nie chce ryzykować z instalowaniem sterów, bo są instalowane na kompie i po stronie tel, więc raczej nie będę ryzykował zwalenia złym sterem połowy oprogramowania w tel.

[#4] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@Hugen, post #3

To od kiedy K800i ma Symbiana ?
[#5] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@Norbert, post #4

A gdzie to przeczytałeś??

[#6] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@Hugen, post #5

To po co piszesz o oprogramowaniu na symbiana jesli nie dotyczy on twojego telefonu.
To tak jakbyc pisal ze pod win jest pakiet OFFICE a temat dotyczyl podobnego oprogramowania na AmigaOS.

Ostatnia modyfikacja: 03.08.2008 13:01:16
[#7] Re: K800i i wykorzystanie kamery

@Norbert, post #6

Bo to było jedyne co znalazłem ale nie mam pewności, że jest tak jak mówię z tym Symbianem :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem