[#1] Odtwarzacze MP3 i firmware
Czy jest na peceta jakis soft do edycji firmware do tych urzadzen?

Wiem np. ze czesc z nich, mimo braku danych w instrukcji, maja tak zmieniony soft, ze np. moga dodatkowo odtwarzac OGG itp.

Mi natomiast chodzi o sprawe zwiazana z nagrywaniem dzwieku (czyli dyktafonem). Wiekszosc tych "dziadow" nagrywa w Wave, 16Bit, jednak o czestotliwosci 8 lub 16 kHz. Porazka, czyli jakosc telefoniczna. Czy robil ktos takie rzeczy i przestawil nagrywanie na 44,1 kHz? Czy jest to mozliwe?
[#2] Re: Odtwarzacze MP3 i firmware

@Andrzej Drozd, post #1

Czytałem na temat takiego czegoś, jednak nie pamiętam nazwy. Zależy też jaka MP3. Dało to się chyba wgrać do iPodów i iRiverów i niektórych odtwarzaczy innych firm. Gorzej z "dziadami" które można kupić za parę groszy w hipermarkecie (chociaż google pewnie by coś wykombinowały ;) )
[#3] Re: Odtwarzacze MP3 i firmware

@Andrzej Drozd, post #1

[#4] Re: Odtwarzacze MP3 i firmware

@5h00n4y, post #3

Dokładnie o to mi chodziło OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem