[#1] pdf java
Ktos mi powie jak moge sobie wygodnie przeczytac ebooka na telefonie? szukalem programu w javie do odczytu pdf, ale wiekszosc nie dzialala, a jak juz dzialala to nie chcialo otworzyc mojego ebooka... przerobka do txt odpada.

[#2] Re: pdf java

@Banderas, post #1

Tylko jaki to tel? W Nokii 9300 (640*200) czytać się dało, tylko bateria szybko siadała. Na mniejszych ekranach to już będzie niezły wyczyn przeczytać książkę.
Do częstego czytania polecałbym Asus EEE 901 (1,1kg i przeszło 7godz pracy)

[#3] Re: pdf java

@Banderas, post #1

Z Javnymi czytnikami PDF tak bywa. Może spróbuj przerobić PDFa na starszą wersję za pomocą wirtualnej drukarki - "Bullzip PDF Printer" dobrze mi się w tym spisuje, wystarczy otworzyć na PC PDFa, puścić "wydruk" i w ustawieniach Bullzipa wybrać poziom zgodności PDF 1.3 i jakość "na ekran"...

[#4] Re: pdf java

@necavi, post #2

nokia 6500s (320x240) juz kiedys przeczytalem ksiazke na siemensie sl45i takze i na tym dam rade. :)
A co do starszej wersji pdf to zaraz sproboje

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem