[#1] Komu psiaka?
Zostałem poproszony o zamieszczenie tego ogłoszenia:

UWAGA! Szczeniaczek - znajda poszukuje kochającego serca i ciepłego domu! Znajoma znalazła na ulicy zmarzniętego psiaka i postanowiła za wszelką cenę mu pomóc. Sama ma już swojego czworonoga i niestety nie może zatrzymać malucha na stałe, a mamy wszyscy nadzieję że uda mu się uniknąć życia w schronisku. Szczenię jest czyste, zadbane, grzeczne, ufne. Spójrzcie zresztą w te oczyska: http://i35.tinypic.com/w0rf4l.jpg Zainteresowanych proszę o kontakt - nr gg: 5045336 Sprawa jest bardzo pilna!

[#2] Re: Komu psiaka?

@LeMan, post #1

Śliczne psię...sam mam znajdę, dam linka na GG, moze ktoś pomoże...

[#3] Re: Komu psiaka?

@LeMan, post #1

No ładne. Erm.. Jest taka możliwość, że pies czmychnął poprzedniemu właścicielowi. Szukali go?

[#4] Re: Komu psiaka?

@Kokos, post #3

Ja znowu za przekaźnika...

Kokosie, zirytowałeś obecną posiadaczkę odnośnego piesa, niedwuznacznie posądzając ją o głupotę. Oto jej odpowiedź:

"Tak, szukaliśmy właściciela. Niestety piesek nie miał ani obroży, ani chipa. Do tego nawet weterynarz stwierdził, że takie maluchy raczej się nie gubią i psiak najwyraźniej został wyrzucony (nie był nawet odrobaczony, a jeżeli bierze się psiaka i chce się go mieć, to robi się jako pierwsze). Ogłoszenia były rozwieszone na całym osiedlu, pojawiły się także ogłoszenia w prasie. I nic. Dlatego szukamy mu nowego domu, gdzie ktoś go pokocha i z kim spędzi całe swoje psie życie."

Pewnie chciałaby, żeby zrobiło Ci się teraz głupio, albo łyso co najmniej... Możesz się chociaż zaczerwienić?

I jeszcze informacja, którą powinienem podać od razu: lokalizacja - Łódź/okolice.

[#5] Re: Komu psiaka?

@LeMan, post #4

No wai. :) Ale to dobrze, że szukali. Są różne ludziska.

[#6] Re: Komu psiaka?

@LeMan, post #4

Z daleka ten pies? Bo mam zainteresowaną kochankę.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem