[#1] Jasky.pl
Nie jest to żadna reklama....

Od pewnego czasu korzystam ze znalezionego przypadkowo panelu administracyjnego jasky.pl do tworzenia własnych stron www.

Jak dla mnie edytor jest świetny i banalny w obsłudze, co ważne z podstawową znajomością html-a można normalnie pracować nim na Amidze.

Konto można przetestować GRATIS.
[#2] Re: Jasky.pl

@Mleko, post #1

Stworzyłeś już na tym jakąś stronę?
[#3] Re: Jasky.pl

@Mleko, post #1

Co kto lubi... Osobiście wolałbym klepać strony w CEDzie, niż w tym kreatorze.

[#4] Re: Jasky.pl

@parallax, post #2

www.discoverer.jasky.eu - strona brata

www.artdom.jasky.pl - strona moja

www.amiga.jasky.pl - tu jest tylko fotka

wpisując w google jasky też pare innych stron się pojawi

[#5] Re: Jasky.pl

@Mleko, post #4

No i właśnie o to chodzi. Nie jestem przeciwnikiem ramek (frames) - uważam nawet, że ramki to super sprawa w przypadku niektórych stron, ale to co robi ten "kreator" to jakaś parodia jest - używać ramek na stronie po to, żeby zdefiniować JEDNĄ ramkę, do której ładowana jest strona...
Kreator nie przewidział sytuacji, gdy ktoś ma czcionkę większą niż domyślna 16 (ja mam 18) - przez co guziki na stronie wyglądają "śmiesznie".

Przydałaby się również korekta - szczególnie na stronie sklepu...

[#6] Re: Jasky.pl

@APC74, post #5

Fakt jeśli czcionka jest większa kreator tego nie przewiduje, możliwości konfiguracji sklepu są raczej marne bo nie da się przenieść kategorii, gdzie indziej umieścić koszyk czy wstawić graficzny opis(tylko zdjęcia), co nie zmienia faktu że tanio i bardzo szybko można zrobić stronkę, która na większości PCtowych browserów wyświetlana jest prawidłowo

Inna sprawa że zwykły użytkownik błędów w myśli działania kreatora nie zauważy

Ostatnia modyfikacja: 12.12.2009 17:16:55
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem