[#1] Strona startowa
Jaką macie ustawioną stronę startową w swoich przeglądarkach?
Nie wiem czemu, ale ja od długiego czasu mam ustawioną stronę PPA.

[#2] Re: Strona startowa

@parallax, post #1

about:blank - może być?

[#3] Re: Strona startowa

@necavi, post #2

Raczej takie ustawienie mnie nie satysfakcjonuje, aczkolwiek jak bym się bardziej zagłębił w ustawienie takiego ustawienia, to i być może, to ustawienie by mnie skłoniło do twierdzenia, że udzieliłeś mi satysfakcjonującej odpowiedzi.

[#4] Re: Strona startowa

@parallax, post #1

na operze zwykłej jak i mobilnej mam speed dial:D a na ibrowse about:blank :D

[#5] Re: Strona startowa

@Banderas, post #4

A czemu nie PPA?

[#6] Re: Strona startowa

@parallax, post #5

w speed dial mam ppa:)

[#7] Re: Strona startowa

@parallax, post #5

Ja mam ustawione google by mieć najszybszy start do wszystkiego co mi wpadnie akurat do głowy. PPA nie ustawiałem na startową kierując się podświadomą zasadą, by nie obciążać serwera ;). Jest to ode mnie mocniejsze, tkwi w mojej naturze nawet mimo świadomości, że serwer PPA jest mocniacki ;). Przyznam się też, że nie mam PPA w zakładce (!!) choć już kilka razy chciałem dodać - jakoś tak wpisuję szybko ten bardzo krótki adres a przyznam jeszcze, że wchodzę często :).

Ostatnia modyfikacja: 25.02.2010 09:56:52
[#8] Re: Strona startowa

@BagoZonde, post #7

A ile razy średnio wchodzisz w ciągu dnia na PPA?

[#9] Re: Strona startowa

@parallax, post #8

Przeważnie mam cały dzień otworzone forum, które czasem "przeklikowuję" na Aktualności. Jeżeli w ciągu dnia czuję się ok by działać, to zapominam o Bożym świecie a komputer odgrywa rolę odtwarzacza muzyki bądź narzędzia - w zależności od tego co aktualnie robię - teraz np: koloruję kolejną odsłonę historii z Elvirą do magazynu PPA ;) i zaglądam tu co pewien czas. Ale są też dni, że co chwilę zaglądam na forum szukając nowości w tematach, które założyłem (np: Ondorr Drakmo, którego jestem też moderatorem, więc trzeba trzymać fason - a zresztą codziennie mam nadzieję, że ktoś odpisze ;)) lub które mnie oczywiście interesują ;). Czasem potrafię długo przesiedzieć na forum i z jednej strony bardzo mi się to nie podoba, że tak mnie to wciąga ;). Wymyśliłem sobie, że Arcymag jest konkurencją dla Ondorr Drakmo (hihi co za pomysły się mnie trzymają - to ma być czynnik motywujący), dlatego z zazdrością patrzę na wzrastającą przewagę. Ale to się zmieni ;).

Ostatnia modyfikacja: 25.02.2010 12:27:52
[#10] Re: Strona startowa

@BagoZonde, post #7

Ja na mozilli mam ustawione PPA a na sześciu pozostałych google. Z mozilli najczęściej korzystam. Dla mnie najlepsza, chociaż Chrome jest troszkę szybsza.

[#11] Re: Strona startowa

@parallax, post #10

W Mozilli mam PPA w Safari google i w Operze google :)

[#12] Re: Strona startowa

@bombermax, post #11

Ja jeszcze kiedyś w operze miałem ustawione PPA jako stronę startową, ale doszedłem do wniosku, że co za dużo, to nie zdrowo. Teraz mam ustawione Szybkie Wybieranie.

[#13] Re: Strona startowa

@parallax, post #1

Ja zawsze ustawiam google. Raz że z przyzwyczajenia, a dwa że szybki dostęp do tego co chcę wyszukać.

[#14] Re: Strona startowa

@pwe, post #13

A korzystasz też z yahoo? Ja sporadycznie.

[#15] Re: Strona startowa

@bombermax, post #11

Ja teraz też tak mam ustawione :)

[#16] Re: Strona startowa

@bombermax, post #11

Dzisiaj zmieniłem i ustawiłem w operze Yahoo :D Też dobrze wyszukuje. :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem