[#1] Wielki problem z niczego
Czy dlatego, że komuś się nie podoba mój avatar, to zaraz muszę go zmieniać? Z byle czego robicie problem. Mi np. na PPA nie podoba się 1/3 avatarów i jakoś nie marudzę. Przecież mój avatar nie przedstawia nic złego.

Dlatego jak macie ochotę, to możecie zagłosować, czy mam zmienić, czy też nie. I prosiłbym o krótkie uzasadnienie.

TAK - zmienić
NIE - nie zmienić

Minimum 50 oddanych głosów, jak będzie przeważać głos Nie, to usuwam. Głosować można tylko raz. I prosiłbym nie robić offtopicu.

Mailman: Nie poddam się bez walki ;) Chociaż wiem, że możesz mi go sam usunąć, a nawet bana dać. Ale podjąłem to ryzyko i się liczę z konsekwencjami.

[#2] Re: Wielki problem z niczego

@parallax, post #1

W ogóle nie wiem o co chodzi i w czym problem.
Z uwagi na powyższe - NIE.

:)
[#3] Re: Wielki problem z niczego

@Daclaw, post #2

Dziś mamy 22 marzec 2010 (dzień wody) przed 16-stą, zatem zamykam głosowanie

W związku z powyższym, że jest przewaga głosów na NIE, avatar pozostaje. Dziękuję Daclaw całus

[#4] Re: Wielki problem z niczego

@parallax, post #3

Hmmm, mnie to uczono w szkole, że 1 jest mniejsze niż 50... Widać jednak te eksperymenty genetyczne nie wychodzą nam na dobre
[#5] Re: Wielki problem z niczego

@snajper, post #4

Trzeba było głosować, a nie teraz pirdolisz jak potłuczony.

[#6] Re: Wielki problem z niczego

@parallax, post #5

Przyhamuj ze słownictwem, chłopcze.
Akurat mi avatar Twój zwisa i powiewa, w związku z czym oddanie głosu mającego pomóc Ci w podjęciu decyzji uznałem za zbędne - podobnie jak uczyniło to całe forum minus Daclaw, olewając temat sikiem prostym.
[#7] Re: Wielki problem z niczego

@snajper, post #4

> Widać jednak te eksperymenty genetyczne nie wychodzą nam na dobre

Parallaxmon! Zieje ogniem, razi prądem i pluje kwasem naraz

[#8] Re: Wielki problem z niczego

@parallax, post #1

Są różne zboczenia... dajcie mu okazać co lubi!

[#9] Re: Wielki problem z niczego

@snajper, post #6

To jak Ci zwisa i powiewa, to po co się udzielasz w tym wątku? Chciałeś mnie uświadomić, że 1 jest mniejsze od 50?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem