[#17]
Re: Kaleki pies, chodzi jak człowiek
@rafgc,
post #16
@rafgc:
Widzę, że masz kłopoty z rozumieniem tekstu pisanego.
Zdanie: “Jak bardzo trzeba mieć zryty beret, aby na własny post z linkiem odpowiadać kolejnym postem z linkiem?” jest pytaniem, a nie stwierdzeniem faktu. W związku z tym nie ma mowy o wyzywaniu kogokolwiek.
Na tak postawione pytanie, osobnik do którego zostało skierowane może odpowiedzieć np. “Wogóle nie mam zrytego beretu, po prostu nie znam zasad Hyde Parku”.
Nadmienię, że odpowiadanie na własny pusty post (bez treści) z linkiem do filmu, kolejnym pustym postem (bez treści) z linkiem do kolejnego filmu jest w moim mniemaniu kretyńskie.
Nazwa tego działu oznacza, że jest to dział forum poświęcony rozmowom na każdy nie związany z tematyką portalu temat. Z tymże, aby trzymać się pewnych zasad netykiety i jakiejś tam logiki, to w temacie nazwanym “Kaleki pies, chodzi jak człowiek” powinien być poruszany właśnie ten temat (lub zbliżony), a nie inny. Link do kolejnego filmiku odnośnie psa wyrzuconego przez pijanego gościa przez okno ma się do tego nijak. Tłumaczenie, że i tu i tam był labrador jest głupie i może oznaczać że postujący jest spamerem wklejającym linki bez ładu i składu gdzie popadnie.
Co do Twojego pytania: “Jak bardzo trzeba mieć zryty beret aby wyzywać ludzi od zrytych beretów?”, nie mogę Ci odpowiedzieć bo póki co nikt jeszcze nie został zwyzywany.
Jeśli natomiast chcesz skierować to pytanie bezpośrednio do mnie, sformułuj je poprawnie i możesz mi go zadać. Zaręczam, że Ci odpowiem.