[#1] Konkurs rowerowy
Witam,

jeśli mogę prosić - kto może niech wejdzie w tego linka:
http://pedaluj.pl/jedzie-madman
i kliknie w nim "Przejedź ze mną 1 km". Da mi to szansę wygrania pewnych nagród.
Jak ktoś się zarejestruje wchodząc przez tego linka - dostanę 10 kilometrów bonusowo, ale już nie namawiam :)

[#2] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

Co prawda strona pedaluj.pl nie brzmi zachęcająco ;) to kliknąłem.

[#3] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

1000 metrów dodane :D Rower to jest mój transport do pracy :)

[#4] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

OK OK

[#5] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

Ode mnie 11km. :)

[#6] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

No to następny kilometr. OK
[#7] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

Obyś wygrał tego Garmina. Dlatego także kliknąłem.
[#8] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

11km dodane.
Kiedyś ze Śląska do Zakopanego (przez Słowację...) pojechałem rozklekotanym "góralem"... 1/3 drogi z buta musiałem przejść (środek nocy, brak kasy, narzędzi i takiej podstawy jak zapasowa dentka nie było:D)

[#9] Re: Konkurs rowerowy

@Banderas, post #8

Heh, dzięki wielkie za wsparcie wszystkim w tym wątku :)
Ja w Zakopanem (no, prawie, w Kościelisku) już byłem w tym roku, z tym że z Bielska jechałem. A drugiego dnia objechałem Tatry dookoła (200 km, ale bez cudów z podjazdami).
[#10] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

Ode mnie też 11km. Mam nadzieję, że zgarniesz Garmina. Sam używam 60CSX, a w tym roku zamierzam sprawić sobie któryś z Oregonów. Świetna sprawa.

[#11] Re: Konkurs rowerowy

@frywolny_marian, post #10

Ja w sumie już Garmina mam... :) Vistę HCx, bardzo sobie chwalę. Nie wiem czy 605 byłby lepszy, ale chyba jednak nie - sprzedałbym i miałbym na jakąś wycieczkę... :)
[#12] Re: Konkurs rowerowy

@madman15, post #1

+1

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem