[#1] Apel "amigofcuf"
Śmiać się czy płakać?

antiamigaworld.net

i lista wielkich i najszlachetniejszych amigofcuf:

http://antiamigaworld.net/signatures.html

[#2] Re: Apel "amigofcuf"

@pampers, post #1

Zapisz się i będzie jak w filmie siedmiu wspniałych. A tak serio to jest dalszy ciąg bredioserialu pod tytułem antyamigaworld? Ja myślałem, że antiamiga... to lipa wymyślona przez Jana B.(orysewicza z Lady Pank), który zapisał się na PPA dla zakładu.

[#3] Re: Apel "amigofcuf"

@pampers, post #1

Ale przecież nic strasznego tam nie napisali (poza straszną angielszczyzną). Konrad jeszcze raz powtórzył to, co mówi już od dawna, czyli że:

1. uważa, że nazywanie Amigą komputera, który Amigą nie jest (i to w jego rozumieniu tego słowa, czyli "komputera, na którym uruchamia się natywnie AmigaOS) to błąd
2. jest przekonany, że promowanie (i to w jego rozumieniu tego słowa, czyli "wspominanie o" ) innych komputerów/systemów operacyjnych niż amigowe na portalu, który ma słowo "Amiga" w nazwie to błąd
3. jego zdaniem moderacja na Amigaworld.net jest nieodpowiednia.

tylko tyle i aż tyle. Cóż, jeśli zbierze wystarczająco dużo podpisów, może uda mu się przekształcić AW.net w coś w stylu Amigans.net, czy Execa. Póki co - nie ma co się pienić, tylko poczekać na reakcje społeczności.

[#4] Re: Apel "amigofcuf"

@recedent, post #3

Lel i widac jak wiele "swiatlych umyslow" toto popiera. Zwatpilem juz w dalszy sens zabawy w amigowanie, ale widok i "tlumow"/i ich jakosc/ popierajacych oszoloma jest naprawde budujacy. Senkju amipipol.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem