[#1] Wygaszacz kursora myszy pod Win
Na Amidze oprócz wygaszaczy ekranu istnieje coś takiego jak "wygaszacz" kursora myszki (np. w MCP). Działa to w ten sposób, że gdy zacznę stukać w klawisze kursor myszki znika. Istnieje coś takiego dla Windows? Coraz bardziej brakuje mi tej pchełki.

[#2] Re: Wygaszacz kursora myszy pod Win

@APC74, post #1

Coś takiego?

http://www.softexe.com/cursorhider.html

Jest też taka opcja w panelu sterowania w właściwościach myszy jak "hide cursor when typing" ale to działa chyba tylko w programach od MS, bo w notatniku znika jak piszę a już w firefoksie nie.

Ostatnia modyfikacja: 31.05.2010 21:05:35
[#3] Re: Wygaszacz kursora myszy pod Win

@rafgc, post #2

No to by było coś w ten deseń OK
Chociaż przyznam, że wolałbym coś za darmola. :)

[#4] Re: Wygaszacz kursora myszy pod Win

@APC74, post #3

Chyba już nic nie znajdziesz, szukałem trochę, ale nic ciekawego się nie pojawia.

[#5] Re: Wygaszacz kursora myszy pod Win

@rafgc, post #4

Ano nie, też trochę szukałem (i wszystko płatne, aż dziwne, że za taką pchełkę, na poziomie HelloWorld ludzie każą sobie płacić).
No nic, chyba trzeba będzie sięgnąć do portfela (albo przeprosić się z gcc wymiotuje ).

[#6] Re: Wygaszacz kursora myszy pod Win

@APC74, post #5

żeby cena jeszcze była na poziomie hello world, to by było super, bo 20$ to trochę dużo za taki bajerek

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem