[#1] kim jest Libicki?
może mnie ktoś oświecić kim jest Marcin Libicki, ile ma lat i dlaczego tak bredzi na execu. rozumiem, że redaktorzy execa mogą kłamać ale gość sypie idiotyzmami jak mało kto i widać, że nie robi tego specjalnie. trochę wstyd tak się błaźnić więc ciekawi mnie co to za człek

[#2] Re: kim jest Libicki?

@rzookol, post #1

http://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Libicki
albo
http://www.libicki.pl

[#3] Re: kim jest Libicki?

@parallax, post #2

lol. wiedziałem że przed wyborami kandydaci się uaktywniają i pierdzielą bez sensu, ale żeby na forach amigowych?

[#4] Re: kim jest Libicki?

@Shoonay, post #3

Ehh... No widzisz, teraz próbują się wszędzie wchrzanić. Próbują gdzie się da

[#5] Re: kim jest Libicki?

@rzookol, post #1

Marcina Libickiego to ja wcześniej znalazłem na PPA zanim jeszcze uaktywnił się tak na execu. Tu są jego posty sprzed kilku lat - raczej ja bym chciał wiedzieć skąd taka jego aktywność na execu.
[#6] Re: kim jest Libicki?

@adam_mierzwa, post #5

Ja podejrzewam, że ważny dla niego jest ranking ludzi, którzy udzielają się na Execu. Dzięki wielokrotnym postom (co myśl to post, nawet gdy odpowiada sam sobie) skoczył i to dość mocno. Tutaj też kiedyś ktoś próbował nabijać sobie licznik, ale moderatorzy to zauważyli (on nawet chyba im w tym pomógł, bo się chwalił, ale oni odpowiednio na tautologię zareagowali ) skasowali liczniki wszystkim i chwała im za to. Kolesiowi jak zniknęły liczniki chyba się odechciało. Nie pamiętam kto to był, a Ty/Wy?

[#7] Re: kim jest Libicki?

@Ender, post #6

W dobie ostatnich hyde park'owych dyskusji, no po prostu nie ma bata to... weganin!
[#8] Re: kim jest Libicki?

@przemysław, post #7

precz z miensem

[#9] Re: kim jest Libicki?

@przemysław, post #7

Ja bym zablokował zliczanie postów w tym dziale ;)
Znaczy się licznik postów ;)

Ostatnia modyfikacja: 16.06.2010 23:03:24
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem