[#1] Nowy temat
Jak Wam się podoba Mój nowy temat? Ładny?
http://img15.imageshack.us/img15/5905/ekrangq.jpg

[#2] Re: Nowy temat

@parallax, post #1

Tematy w browserach obsysają. W Chromie wypróbowałem ze 30 i ostatecznie wróciłem do domyślnej skórki stwierdzając, że lepszego nie mogli dobrać jako domyślny. Jakie to ma zastosowanie w praktyce, poza zmniejszeniem czytelności pasków interfejsu? :/

[#3] Re: Nowy temat

@parallax, post #1

Ładny, ale kolorystka powinna byc zdecydowanie inna. ;)
Boingballe powinienes wymienic na żółto-kolorowe haczyki (reprezentujce Amige 68), natomiast skorke w samym PPA powinienes wybraz w kolorze zielonym.
Zolty z zielonym ladnie komponuje sie wzrokowo, natomiast czerwony z niebieskim juz nie bardzo. :)

Żółty jest ciekawym spoiwem, bo pasuje do czerwonego, niebieskiego i zielonego.
Granatowy też zreszta pasuje do powyzszych kolorow, ale w zwiazku z tym ze nie wiem dlaczego przytoczylem kolor granatowy, to powiniem juz zakonczyc ten dosc przydlugawy wywod na temat kolorow. :P :)
[#4] Re: Nowy temat

@snajper, post #2

Z reguły domyślne są najbardziej czytelne, to fakt, ale dałem coś dla odmiany. Po za tym ta aż tak nie czytelna nie jest.

[#5] Re: Nowy temat

@Andrzej Drozd, post #3

Skórkę mam niebieską, bo jakoś mi ta najbardziej się podoba. Boingballe jednak niech pozostaną takie jakie są :)
Haczyki? Jakie ku*** haczyki?! :)

[#6] Re: Nowy temat

@parallax, post #1

Koszmar. Pattern z boingami nie jest "zapętlony" i widać kontrastowe, lamerskie przejście. P O R A Ż K A

[#7] Re: Nowy temat

@APC74, post #6

Faktycznie, dopiero teraz to zobaczyłem. Komuś się nie chciało chwile dłużej posiedzieć. Lamer!!! Sam se lepiej zrobię.

[#8] Re: Nowy temat

@parallax, post #7

No, bo już w Ciebie zwątpiłem. ;) Napisałeś posta tak, że myślałem, że to Twoje "dzieło" jest...

[#9] Re: Nowy temat

@APC74, post #8

No w sumie tak to można odebrać, że to ja. Tu znalazłem http://www.getpersonas.com/pl/persona/106635

[#10] Re: Nowy temat

@parallax, post #9

Tu jest przykład dobrze zrobionych boingballi: http://www.getpersonas.com/pl/persona/234081 :P

[#11] Re: Nowy temat

@parallax, post #5

Z tym avaterem to przesadziles. :P
A jakie haczyki? No jak to jakie? Czy pamietasz takie stare czasopisma zwiazane z grami komputerowymi? Byly tam prezentowane gry z roznych platform. Amigowe mialy logo naszego kickstartu 2.0-3.1, czyli "tęczowy haczyk", ale jakosc tych pism prezentowala haczyk w kolorze żółtym.
Wlasnie o taki haczyk sie rozchodzi :) :P
[#12] Re: Nowy temat

@snajper, post #10

Pattern jest idealnie zapętlony i przejście dobre :)

Andrzej Drozd : aaaaaa ten haczyk, nie zajarzyłem :)

[#13] Re: Nowy temat

@Andrzej Drozd, post #11

To ja też sobie zmienię avatara

Ee, chyba trzeba będzie zmienić spowrotem :P

Ostatnia modyfikacja: 05.07.2010 22:47:14
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem