[#1] Dostalem Dreamcasta !!
Od dziewczyny w prezencie :)
Wyprowadzał ktoś samodzielnie VGA na konsoli?
Jak to wygląda? (w końcu 640x480 nie powala)
Bo sam nie wiem czy sie bawic czy nie grzebac i zostawic ładnie tak jak jest nietknićta// a może można gdzieś kupic sam wtyk AV ?
To by rozwiązało problem.
Gra ktoś jeszvze na tym (moja ulubiona konsolka), jakie były wasze ulubione gry>?

[#2] Re: Dostalem Dreamcasta !!

@korpo1, post #1

Jeśli chodzi o wypuszczanie obrazu na monitor, to raczej nie pomogę za bardzo, bo miałem podłączonego pod TV.

Jeśli chodzi o gry to najlepsza w jaką grałem to był chyba Headhunter. Poza tym Giga Wings, Ikaruga, Crazy Taxi, Dynamite Cop, Soul Calibur (najlepsza część serii nie licząc Soul Blade/Edge na PSX'a) i wiele innych. Nigdy za to nie rozumiałem fenomenu jakim podobno było Shenmue, nie zaciekawiła mnie ta gra niczym mimo, że próbowałem i poświęciłem na nią dobre kilka dni. Ta konsola naprawdę miała potencjał i dobre gry, a mimo to nie odniosła sukcesu.

Pozdrawiam rotfl

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem