[#1] Se szukam
Wiem, że temat nie na temat i ni na forum amigowskie, ale.
Ale szukalem wszędzie i nigdzie nikt nie ma, zatem może ktoś z Szanownego Koleżeństwa ma.
Szukam pierwszej wersji (1.0) zacnego programu TV Paint w wersji na PC. Ze względów sentymentalnych czysto jest mi to potrzebne, odtwarzam swojego pierwszego peceta prywatnego, pentium 100 od Optimusa, ze wszystkimi rzeczami, które miałem ówczas na dysku - gigantycznym Fujitsu 1,2 giga Wygmerałem już zabytkowego Corela, Micrografx ABC Graphics Suite, Fractal Design Paintera, parę innych drobiazgów. Ale tego TV nie mogę dorwać;-> W rewanżu podeślę dwa ośmiopaki dowolnego browca.

Z szacunkiem
Des
Ps. Bajdełejem - osobliwe były to czasy - na dysku 1,2 giga mieścił się win95, masa softu i caaaała wieeeeelka kupa zdjęć, obrazków, clipartów.

[#2] Re: Se szukam

@Des, post #1

Tego TVPaint?
Sądząc po historii pierwsza wersja 1.0 tylko dla Amigi wyszła.

[#3] Re: Se szukam

@Shoonay, post #2

Mhm, pradziadka tego TV Painta. Była wersja 1.0 na PC, pod DOS i Win 95. Miałem, używałem, pamiętam.

Szacun
Des

[#4] Re: Se szukam

@Shoonay, post #2

O! :D - http://cg-india.com/PressRelease/TVP_Animation.html

[#5] Re: Se szukam

@Des, post #4

O! szeroki uśmiech - http://cg-india.com/PressRelease/TVP_Animation.html

No to się nastukasz dobrze zanim się ściągnie :P

[#6] Re: Se szukam

@Des, post #4

To chyba nie ten program.
2006 rok a mowa jest o wersji dla DOS i win95,
[#7] Re: Se szukam

@Des, post #1

Kolego... napiszę że mam go na pewno, na dyskietkach 3,5 .. lecz bym musiał przegrabić strych... na 100% miałem oryginał.. dodatkowo na oddzielnej dyskietce była instrukcja i chyba dodatek animation czy jkoś tak...

Poszukam. Jak znajdę to się odezwę....

BTW też miałem Optimusa z tym że 166Mhz MMX. Piękne czasy... Duke Nukem Forever Lomax C&C Gold i inne a to wszystko na moim 2,5GB Fujitsu.... achhhhhh

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem