[#1] Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)
Dwa razy zaobserwowałem dziwną sytuację.
Mianowicie gdy telefon miałem podłączony do komputera i ktoś do mnie zadzwonił, to usłyszałem marny pop.
Jako dzwonek ustawiłem sobie fajny fragment Egmont Overture L.V. Beethovena, a tu taki zonk.
Pytam, bo ktoś już doświadczył takiego zonka w autobusie.
Czy zmuszony jestem wyciszyć dzwonek i polegać tylko na wibracji, czy napisać petycje o usunięcie idioty który po pijoku bawi się nerwami ludzi? ;)
[#2] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@Andrzej Drozd, post #1

Pewnie wystarczy mieć jakiś normalny telefon...

[#3] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@Andrzej Drozd, post #1

Pewnie wystarczy mieć jakiś normalny telefon...

[#4] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@Andrzej Drozd, post #1

Czy ty twierdzisz, że operator potrafi zmienić tobie dzwonek?
[#5] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@G. Kraszewski, post #2

Aha, to w takim razie LG K500 jest nienormalnym dresofonem. :)

[#6] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@kmilota, post #4

Czy ty twierdzisz, że operator potrafi zmienić tobie dzwonek?

Nie potrafi zmienić dzwonka, ale potrafi użyć swojego. Pliku dźwiękowego z jego dzwonkiem nie ma w telefonie.
[#7] Re: Plus, Simplus...chcą się pozbyć klientów? ;)

@Andrzej Drozd, post #6

A czasem nie masz brandlowanego telefonu? Jeśli tak, to użyj specjalnych narzędzi, aby odblokować i wywalić niechciane rzeczy z telefonu.

Ja od jakiegoś czasu nie kupuję telefonów u operatora. Kupuję od producenta i nie mam żadnych ograniczeń wprowadzanych przez operatora. Przykładem może być mój kolega z HTC Legend od Ery. Do tej pory ma Androida 1.6, a jakby kupił telefon niebrandowany, to miałby już Amdroida 2.1.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem