[#1] Zablokowani
Pochwalcie się, kto kogo zablokował na PPA i dlaczego :)
Ja nikogo :)

[#2] Re: Zablokowani

@parallax, post #1

W zasadzie nikogo nie blokuję filtrem. Stosuję zasadę mailmana: "Zawsze można (...) po prostu nie czytać wypowiedzi niektórych osób, jeżeli komuś one przeszkadzają". Sprawdza się wyśmienicie.
Przy pomocy AdBlocka, od kilku lat, blokuję kilka avatarów, które mi się nie podobają (w tym Twój, o ile dobrze pamiętam).

[#3] Re: Zablokowani

@APC74, post #2

hehe, to dobrze, że teraz mojego avatara nie widziałeś :D No chyba, że widziałeś i dlatego zablokowałeś :)
Ja tylko nie czytam tematów, które mnie nie interesują :) Spora ich część jest w Hyde Parku :)

[#4] Re: Zablokowani

@parallax, post #1

Ja zablokowałem wszystkich.
A później odblokowałem i teraz zaczynam blokować ludzi spoza PPA.
Przymierzam się do zablokowania portu 80 w routerze. Wtedy będzie jazda gitara

[#5] Re: Zablokowani

@parallax, post #1

A ja sobie zablokowałem cacodemona i skolmana. Od razu PPA zrobiło się przyjemniejsze. Poza tym BullyBoysa, ale on chyba się już pożegnał, albo teraz działa pod innym nickiem .

[#6] Re: Zablokowani

@parallax, post #1

A do kogóż bym się doczepiał, gdybym Ciebię zablokował był?

Nie widzę sensu w blokowaniu, mam to automaticznie przy pierwszym rzucie oka na post, a że trzeba przewinąć trochu niżej...

[#7] Re: Zablokowani

@Shoonay, post #6

hehe :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem