[#1] tysionc Muf
dokończenie wątku:
http://www.ppa.pl/newsy/komentarze.php?p=7193&c=1#63024

jesli to nie Ty to widocznie nick mufa jest bardzo popularny na PPA, podobnie jak madman występujący pod dwoma postaciami

(poprawione z ilości 3)

Ostatnia modyfikacja: 06.09.2010 17:27:47
[#2] Re: tysionc Muf

@rzookol, post #1

Kto jest ten trzeci? o_O
[#3] Re: nick Mufa

@rzookol, post #1

Nie wiem, czy ten wątek nadaje się bardziej do działu "Pręgierz", czy "Hyde Park". Po tytule sądząc - raczej to drugie.

[#4] Re: nick Mufa

@recedent, post #3

oj, posiadanie nicku mufa to żaden pręgierz, myśle, że hydepark nie jest złym miejscem na swobodną dyskusje

[#5] Re: tysionc Muf

@rzookol, post #1

A co ten Mufa narozrabiał, że go nie lubicie?

Co niektórzy myślą, że Mufa to ja :)

[#6] Re: tysionc Muf

@rafgc, post #5

To ten co aligatora dokarmiał, jak mu tam, Gary Mufa i jego szwagier Kipim Atbej.
http://www.youtube.com/watch?v=wzCaowoZg_A

[#7] Re: nick Mufa

@rafgc, post #5

"Że go nie lubicie, obywatelu rzookol"? Oni mają jakieś zadawnione porachunki z czasów wielkiej przepychanki (że zacytuję Funky Kovala). Kłopot w tym, że rzookol ma niewyparzony język, lubi dziwne, prowokujące zagrywki, a i Mufa daje się dość łatwo sprowokować (co ze względu na ich wzajemny do siebie stosunek nie dziwi). Myślę, że ktoś taki jak Mufa przydaje się na PPA (chyba że - nieświadomie lub świadomie - podsyca swoją wypowiedzią flejma). Spojrzenie na sprawę z cudzego punktu widzenia chyba jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiło.

Szczerze mówiąc, to wolałbym, żeby rzookol pogodził się wreszcie z Mufą, ale obawiam się, że prędzej Palikot dogada się z Kaczyńskim.

[#8] Re: tysionc Muf

@rafgc, post #5

Nie dziwię się, też tak myślałem.
[#9] Re: nick Mufa

@rzookol, post #4

Posiadanie nicku "mufa" jest strasznie niemęskie Jakby się gość "czop" nazwał to co innego (byle nie "czopek")

Ostatnia modyfikacja: 06.09.2010 21:25:52
[#10] Re: nick Mufa

@recedent, post #7

przeciez tylko dyskutuje, mufa tez tylko dyskutuje, dwie osoby które nie zmienią poglądów, socjologicznie ciekawe zagadnienie, zagrożone banem ale co tam, unikanie bana, wytykanie bledow w logicznym rozumowaniu, po to chyba jest forum

[#11] Re: nick Mufa

@rzookol, post #10

Dokładnie o tym piszę - jeśli dyskusja jest na poziomie i nie ma niepotrzebnych prowokacji ani wulgaryzmów - możecie kontynuować swoją epicką dyskusję dopóki nie odezwą się trąby na sąd ostateczny. Ale proszę - bez prowokacji. Wiem, że masz do tego "smykałkę", ale jeśli zależy Ci na kontynuowaniu tego arcyciekawego socjologicznego zagadnienia jakim jest przerzucanie się argumentami przez dwie osoby nie zamierzające zmienić poglądów, to musisz się trochę powstrzymywać.

[#12] Re: nick Mufa

@recedent, post #11

wulgaryzmy ?
nie znam żadnych

[#13] Re: nick Mufa

@rzookol, post #10

A możesz mi opowiedzieć o tych poglądach? Chcę wiedzieć o co mogą mnie ludzie posądzać?

Stachu100, od kiedy i do kiedy tak myślałeś?

[#14] Re: nick Mufa

@rafgc, post #13

Pewnie sporo osób pośmieje się z mojej głupoty, ale co tam:

Myślałem tak odkąd zacząłem zaglądać na exec i PPA czyli interesować się Amigą. Będzie tak z 6 lat. A myślałem tak do stycznia 2010. Co się stało w styczniu 2010? Dotarło do mnie że styl wypowiedzi @mufa na exec i @rafgc na PPA jest inny.
No i @rzookol na Ciebie nie najeżdża. :)
Ale powiem Ci że nawet teraz nie jestem w 100% pewien czy mam rację.
[#15] Re: nick Mufa

@stachu100, post #14

hehe, no ja Cię nie przekonam, wiesz tylko gdzie mieszkam. Na ppa.pl jestem chyba od 2-3 lat więc nie mogłeś mnie wcześniej kojarzyć z Mufą. Rzookol pewnie wie, że to nie ja, kiedyś napisał, ze jakiś Rafał Chyła się zarejestrował na PAUBASE i Mufa będzie pianę toczył, nie pytałem się o co chodzi, bo w sumie mnie to nie obchodziło. Ale zaczęło mnie zastanawiać jak dostałem na GG dwie wiadomości, czy mufa to ja albo "cześć mufa jak leci", potem dostałem na maila wiadomość od kogoś, czy mufa to ja i że się cieszy, że udzielam się na PPA.PL :O

[#16] Re: nick Mufa

@rafgc, post #15

To tylko się cieszyć, że dostałeś tyle dowodów sympatii od środowiska skupionego wokół PPA.

@ Stachu100 Ja też myślałem , że rafgc to Mufa z Execa.

Ostatnia modyfikacja: 08.09.2010 19:41:27
[#17] Re: nick Mufa

@Ender, post #16

Nie byliście jedyni. :D
A i mnie też dopiero rzookol uświadomił. :)

[#18] Re: nick Mufa

@APC74, post #17

No to świetnie, ciekaw jestem tylko ile osób odpisujących nie raz na moje posty nastawiało się do mnie z dystansem tak jak do prawdziwego Mufy.

A i mnie też dopiero rzookol uświadomił.

To znaczy? Planowałeś załatwić mi "wizytę u dentysty"? :)

[#19] Re: nick Mufa

@rafgc, post #18

Planowałeś załatwić mi "wizytę u dentysty"?

Heh. :D Nie, ale ignorowałem Twoje posty - zakładając, że to Mufa trolluje (w tamtym okresie Mufa brał udział wyłącznie we flejmach na PPA i ogólnie strasznie mnie nudził - coś w stylu dzisiejszego cocademona - czy jak mu tam...).

[#20] Re: nick Mufa

@APC74, post #19

Fajnie wiedzieć, że połowa PPA mnie ignoruje bo mam takie samo imię i nazwisko :) jak MUFA. A co do MUF, to jedyny związek jaki z nimi mam, to to, że skończyłem szkołę elektryczną i takie MUFY się np na kable zakłada http://pl.wikipedia.org/wiki/Mufa_kablowa :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem