[#1] Zapytanie
Kto was najbardziej denerwuje na PPA? Bo mnie nikt :)

[#2] Re: Zapytanie

@parallax, post #1

Cacodemon666, bo nie chce dać namiarów na siorke i musze zapisać się na jakiegoś facebooka. :P
A tak pozatym, to mamy w środowisku taki cyrk, że zostało nam się już tylko nabijać z niektórych spraw. Podkreślam, z niektórych.
W życiu ważniejsze są prawdziwe problemy, a nie to czy prawdziwą Amigą jest X1000 z AOS4, czy pecet z Arosem. :)
Ha ha ha, jak to mówi nasz kolega Szary Wilk. :)
Trzeba wyluzować lub potrollować.
[#3] Re: Zapytanie

@parallax, post #1

To nie jest dokonca tak jak myslisz. Uwazasz ze tutaj wszyscy na siebie nalatuja bo palaja do siebie niechecia z powodow innosci systemowej (komputerorasizm)?
Nic z tych rzeczy. Poprostu ten typ srodowiska tak ma. A zeby Ci dokladnie uzmyslowic dlaczego tak jest, pozwole sobie to wytlumaczyc piosenka:

http://www.tekstowo.pl/piosenka%2Cfineasz_i_ferb%2Clubie_miec_wroga.html

;)
[#4] Re: Zapytanie

@Phibrizzo, post #3

Łee, myślałem, że podlinkujesz do własnoręcznie nagranej mp3 z plumkaniem na banjo w tle...

Ale i tak - wszyscy razem!

Lubię mieć wroga...

[#5] Re: Zapytanie

@Andrzej Drozd, post #2

No siorkę ma ponoć w dechę :D Skombinuj do niej nr, bo mi coś nie chce dać i zmienia temat na moją ulubioną grę :D Wiesz, nie mam nic przeciwko, że wychwala Superfroga, że to zajebista gra i w ogóle, bo ma rację, ale numer do siory mógłby dać :D
Ja już czasem nie mogę z tych kłótni czy prawdziwą Amigą jest X1000 z AOS4, czy pecet z Arosem i.t.d, i.t.p Nawet nie chce mi się udzielać w tego typu dyskusjach, bo i tak każdy ma swoją rację :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem