[#1] Laptop bez matrycy
Mam pytanie czy jeśli mam sprawnego laptopa bez matrycy i podłączę go przez wyjście vga czy hdmi do zwykłego monitora lcd to mam szansę na normalną instalkę systemu? Czy raczej się nie da?

[#2] Re: Laptop bez matrycy

@Arbuz, post #1

Prawdopodobnie się da - BIOS powinien być widoczny naraz na matrycy i wyjściu VGA. W BIOSie ustawiasz primary video out na VGA i powinno normalnie działać.
Czasami na Allegro się widuje w pełni sprawne laptopy bez matrycy, niezły pomysł na tani komputer stacjonarny albo miniserwer :)
[#3] Re: Laptop bez matrycy

@madman15, post #2

No właśnie tak sobie pomyślałem że można byłoby to wykorzystać za małe pieniądze. Dzięki

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem