[#1] Nie wiem jak dla Was....
...ale jak dla mnie to gościu wymiata xD

http://www.youtube.com/watch?v=M1tU61Nyv1w

akcja zaczyna się od 2:30 oglądania :D

Ostatnia modyfikacja: 05.10.2010 23:54:04
[#2] Re: Nie wiem jak dla Was....

@bombermax, post #1

Wymiata

Jestem wielkim fanem,polecam zaglądać w miarę regularnie na cinemassacre.com -- raz na miesiąc "Angry Video Nerd", ale faje są również inne serie tego gościa: "what's bullshit", "top ten movie X" (np. top ten jackie chan fights), fajnie się czyta/ogląda również recenzje filmowe.

Polecam, polecam
[#3] Re: Nie wiem jak dla Was....

@bombermax, post #1

Oczywiście, James Rolfe wymiata, był chyba pierwszym którego "odkryłem" parę lat temu i od tego czasu oglądam regularnie, ale absolutnie nie jest jedynym jajcarzem wartym oglądania. Oto moi pozostali ulubieńcy, mniej-więcej w kolejności odkrywania:

Nostalgia Critic - głównie recenzje starych popularnych amerykańskich filmów, chociaż jako właściciel stronki TGWTG zajmuje się też inszymi inszościami. Rysownikiem jego plansz tytułowych jest polak, Marobot.

Spoony - świetne recenzje starych filmów które mało kto oglądał, świetne "przejścia" (let's play ;)) starych gier które mało kto ukończył. Ripper, Bloodwings, Ultima - jeśli komuś nie chce się już dziś w nie grać, tutaj można zobaczyć ich zakończenia.

Lord Kat - recenzje starych gier na NES, z tym że on je autentycznie kończy. Zaczynał na prawdziwym sprzęcie ucząc się każdej gry na pamięć, ale że wymagało to zbyt wiele czasu a lud domagał się nowych recek na stronie, zaczął przechodzić na emulatorze z sejwami. Jest np. Dune 2, czy Drakkhen, bardzo mało znana RPG również dostępna dla Ami.

Cinema Snob - recki starych dziwacznych/obleśnych często kompletnie nieznanych filmów.

Angry Joe - recki najnowszych filmów/gier. Dużo fakania ;)

HerCrabbiness oraz LateBLT - pozytywne letspleje starych przygodówek, głównie Sierry. Wszelkie Hero Questy, King's Questy, tutaj można zobaczyć jak się kończą. Często grają razem "dubbingując" na zmianę dialogi.

Niekryty Krytyk - Polak, odjechane recenzje starych filmów popularnych u nas, jak i niektórych programów. Dużo "fakania" po polsku ;)

HC Bailly - świetne pozytywne "letspleje" starych jRPGów z serii Final Fantasy, Zelda i nietylko.

FarFromSubtle - kanadyjczycy, dla odmiany od wszystkich "narzekaczy" z kompletnie pozytywnym podejściem do recenzowanych gier. Zaczynali z serią "AWESOME Video Games" traktującej o przygodach dwóch hurra-optymistycznych braci którzy wchodzą pierwszy raz w świat starych gierek Nintendo, ale teraz są absolutnie niesamowici recenzując najnowsze gierki w serii "Video Games AWESOME" i wynajdując na przykład najdurniejsze/najśmieszniejsze sposoby na mordowanie postaci komentując wszystko w prześmieszny sposób.
Nie musisz znać/grać/lubić najnowsze gry, ale to co oni wyprawiają w niektórych reckach samo przykleja banan na pyska. :)
Jak na przykład w wieloczęściowej recce Red Dead Redemption, Let's Play Ballerina, czy najnowszej, Dead Rising 2.

--- BONUS ---
Ascezik - polski artysta-muzyk. Jeśli ktoś go jeszcze nie zna z programu Majewskiego warto obejrzeć, ma chłopak talenta.

TheJeisonSan - japoński artysta/drwal/rzeźbiarz. Zachowuje anonimowość rzeźbiąc zawsze w masce "Dżejsona" z filmu "Piątek 13-tego". Głównie zajmuje się "produkcją" postaci z anime/mangi ale pojawia się też taki Big Daddy z gry BioShock. Miłośnik piwa YEBISU i kotów :)

Ostatnia modyfikacja: 06.10.2010 12:41:00
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem