[#22]
Re: amiga.com.pl - kontakt
@(V)(I)mothe(P),
post #21
Co do tematu, właściciele domeny nie chcą sprzedać acp. Trudno, niestety dalej będzie straszył ten amigowy trup choć miałem pomysł i odpowiednie osoby, które mogłyby rozwijać tę stronę.
Co do siania zamętu, to nie przesadzaj. To, że zadaję niewygodne na tym portalu pytania, nie znaczy, ze sieję zamęt, śmierć i pożogę. Zrozum rozum.
Nie wiem skąd jesteś i nie mam pojęcia, czy jesteś starszy czy nie, ale po forum nie ocenia się ludzi. Żeby kogoś znać i ocenić to trzeba z nim beczkę soli zjeść. Jeśli rozumiesz przesłanie tego przysłowia, to może wyciągniesz odpowiednie wnioski.
I jeszcze jedno:
AMIGA ONE X1000 jest najnowszym modelem AMIGI i zawsze będzie Amigą, choćbyś nie wiem jak wył z rozpaczy i jakie bzdury wypisywał. Dlaczego jest Amigą, to już pisałem wielokrotnie i robili to również moi Koledzy z Execa. Możesz się z tym nie zgadzać, Twoje prawo, ale nie znaczy to, że masz rację. Dla takich sceptyków jak Ty miałem już propozycję wysłania listu do Trevora Dickinsona i wygarnięcie mu co myślisz o jego Amidze. Śmiało napisz, bo chłopina nie ma pojęcia co tu się dzieje. Nie ma bladego pojęcia, że byli amigowcy jadą po jego idei wskrzeszenia legendarnego komputera i wypisują totalne bzdury na ten temat, takie jak to, że Amiga One X1000 nie jest Amigą.
Żegnam