@parallax,
post #8
Widzę, że Ty masz chyba sam problem ze sobą.
To parallax odpisałeś na:
17 postów w poprzednim wątku, 6 postów w tym wątku. większość nie na temat. nie tego się spodziewałem. oczekiwałem kulturalnej wymiany argumentów za("amirul, ma rację bo..." albo "amirul ma rację, ale jego propozycje nie są dobre") i przeciw("amirul nie ma racji bo..."). co ujrzałem? próby obrażania mojej osoby, porównanie religii do języka, imputowanie mi wiary w daną religię. zdziwił mnie post mailmana, który jest moderatorem. "Bez komentarza."? dlaczego? najbardziej chciałem poznać stanowisko redakcji. jeżeli religia jest tak ważnym elementem PPA, to proponuję umieścić taką informację w regulaminie. według mnie portal(dotyczący komputerów!) powinien być neutralny pod względem religii. apeluję o kulturę wypowiedzi w tym wątku.
Ja z kolei Tobie napisałem:
Jak ktoś zaproponował opcję wyboru wyświetlania ozdób świątecznych, to mu napisałeś:
>Widzę, że Ty masz chyba sam problem ze sobą.
Twierdzisz że nie umiem czytać ze zrozumieniem... więc wytłumacz mi teraz, jeśli koledze "amirul" nie chodziło o ozdoby świąteczne (bo od tego zaczął się temat, kontynuowany w tym wątku), to według Ciebie o co?
Amirul napisał wyżej:
co ujrzałem? próby obrażania mojej osoby, porównanie religii do języka, imputowanie mi wiary w daną religię.
A ty Parallax odpisałeś mu na to że ma problem ze sobą???
Czyli dalej obrażasz, a resztę masz w tym miejscu gdzie plecy tracą swą szlachętną nazwę?