[#1] W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)
W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)
http://www.youtube.com/watch?v=djW8u30-yIs

[#2] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Ja wierzę w Latającego Potwora Spaghetti.

[#3] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@snajper, post #2

a ja w latający cyrk monty pytona

[#4] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@parallax, post #3

Nie wiem Panowie z czego się śmiejcie. Kryszna to bardzo pokojowe i duchowe nastawienie do świata. Zero przemocy i wegetarianizm.

Warto posłuchać niektórych rad. Zatwardziałym ateistom i zatwardziałym katolom szczególnie polecam.

Aaaaaaa, w filmie o Babiej Górze, po folk-celtyckim Shannonie, wrzuciłem ukraińską Atmasferę która raczej wywodzi się z metalowego folku/new world, ale posłuchajcie jak fajnie wykonują kawałek Brahma Samhita (fragmenty tekstu oryginalnego)

A jak fajnie ktoś przetłumaczył ten tekst na polski - http://forum.vrinda.net.pl/index.php?topic=4386.0

Naprawdę nie ma się z czego nabijać, chyba że katolicko-ateistyczno-muzułmańskiej tragedi i coraz większym problemom egzytowania tych trzech sekt.

Kryszna to naprawdę pokojowy świat.
[#5] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@Andrzej Drozd, post #4

Naprawdę nie ma się z czego nabijać, chyba że katolicko-ateistyczno-muzułmańskiej tragedi i coraz większym problemom egzytowania tych trzech sekt.

Wyhamuj trochę Andrzeju, bo się nagle okaże, że 80% ludności świata to trzy sekty...

[#6] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@Andrzej Drozd, post #4

Ja tego filmiku nawet nie obejrzałem. Znając Skolmana to znów by było coś o kalafiorach. ;] Zresztą...

Zero przemocy i wegetarianizm.

- moje przypuszczenia chyba okazały się trafne. ;P

[#7] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@snajper, post #6

Lepiej zobacz. Nie ma tam niczego o wegetarianiźmie. I zobacz jak pozytywnie mówią o ateiźmie i chrześćijaństwie. Nawet o księdzu.

Poznasz zupełnie inne spojrzenie na świat. :)
[#8] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@Andrzej Drozd, post #4

Ja tam uwielbiam mięsko- mniam, mniam. Jak byłem ostatnio na wsi, to pierwszy raz zabiłem kaczkę (na rosół) i mimo, że łebek już był oddzielnie, to jeszcze mówiła przez jakąś minutkę "kfa kfa" :D

[#9] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@Andrzej Drozd, post #4

Nie przesadzasz trochę?

[#10] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@Katiria, post #9

eeeetam :D

[#11] Re: W co wierzą ateiści (Bóg - Teizm & ateizm)

@parallax, post #10

Zapomniałem dodać, że też wierzę w świętego mikołaja :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem