[#1] Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?
Ja zjadłem 4 jajka i kanapki z białym serkiem .

[#2] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

Ja chleb z masłem.

[#3] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

Na pierwsze śniadanie zupę grzybową, na drugie kanapki z serem, a na trzecie jabłko i pączka. Teraz wcinam obiad. :)
[#4] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

Chleb z masłem.

[#5] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

Dziś znów to samo.

[#6] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@parallax, post #4

Z jakim masłem?

[#7] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #6

[#8] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

Chleb z masłem.

[#9] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@parallax, post #8

Jak to mówili w ZSRR - "gdy jest chleb i woda, to nie ma głoda".
Masła nie musisz jeść :)
[#10] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@Andrzej Drozd, post #9

Chleb z margaryną.

[#11] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@Andrzej Drozd, post #9

Chlebek, a na chlebek troszkę masełka i nakryłem to chlebkiem i pyyyyyszne było :)
[#12] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@snajper, post #1

nie jadam takich sniadan. na sniadanie woda ze zrodelka, potem sok lub jakis swiezy owoc badz warzywo, czasami z jakimis zbozowymi dodatkami... przed treningiem. poranny trening mam najciezszy, a obfite ciezko (a takie jest np: jajko) sniadanie pozbawiloby tylko sil :). czlowiek jest wystarczajaco wypoczety po przespanej nocy... dla mnie duzy posilek jest po 11, najpozniej 13, wlasciwie to sniadanie i obiad razem, bo jadam standardowo tylko dwa posilki na dzien, z wyjatkami od swieta...
[#13] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@gx, post #12

Chlebek z wodą i kawałek ogórka :)
[#14] Re: Co dziś jadłeś/aś na sniadanie?

@parallax, post #13

chlebka nie popija sie woda :). wode pije sie zaraz po przebudzeniu, pol lub cala szklanke. a w ogole jedzenia nie popija sie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem