@Tomski,
post #1
Nawet jak mało drukujesz i używając oryginalnych wkładów jest ryzyko zeschnięcia się głowicy .
A gdybyś kiedyś chciał zmienić sprzęt to polecam coś od HP .Pracowałem kiedyś przy regeneracji kartridży , i tam poznałem pewien fajny model HP Deskjet 920c czasem zamiennie z 930 .Był to nasz sprzęt testowy :) , cała "ufunflana" setki próbnych wydruków a działała jak złoto. Dodatkowo kartridże z głowicami o ogromnej pojemności . Jak się dziadostwo jakimś cudem zaschnie na allegro regenerowane są za grosze, tylko trzeba szukac uczciwych zalewanych tuszem pigmentowym . Ja polecam właśnie taką drukarkę oczywiście każdą z serii 9xx . 920c akurat jest fajna bo ma składany podajnik i nie zajmuje dużo miejsca , mam tez tusz pigment czarny narzędzie do odpowietrzania . Drukuje dużo ,kupiłem kiedyś 0,5 L czarnego i dolewam sobie po trochu tak już bydzie z 5 lat :) .Generalnie wszystkie HP mają głowice zintegrowane z pojemnikami , czasem po prostu są mniejsze i częściej trzeba im psiknąć;) . A tusze do zalewania tylko VISION TECH-a .Pewnie taniej wyjdzie kupno takiej drukarki niż oryginałów do cannona ;) .