[#1] Dziadek strąca sople
http://www.youtube.com/watch?v=R18PZZBurjM&feature=player_embedded

[#2] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #1

Ku**wa stwórzcie osobny dział dla parallax`a bo idzie oszaleć, i żeby się nie pokazywał w spisie 100 ostatnich listów na forum:( byłbym wdzięczny !

[#3] Re: Dziadek strąca sople

@(V)(I)mothe(P), post #2

Przed i nie stawia się przecinka

[#4] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #3

Akurat w tym przypadku przecinek był na miejscu, tyle że powinien być jeszcze jeden przed "bo" i drugi po "ku**wa" ;P

[#5] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #3

wrrr

kropki też zapomniałem albo i nie...

Ostatnia modyfikacja: 06.02.2011 14:06:07
[#6] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #1

Rozpierdala mnie za każdym razem jak to oglądam

[#7] Re: Dziadek strąca sople

@snajper, post #4

Trochę masz racji, ale nie do końca.

[#8] Re: Dziadek strąca sople

@Katiria, post #6

Mnie też :D Może kiedyś robił jako odśnieżacz dachów :D

[#9] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #8

http://www.youtube.com/watch?v=Zb__pHQ7sPk&feature=related

[#10] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #7

Mam 500% racji.

[#11] Re: Dziadek strąca sople

@(V)(I)mothe(P), post #5

Nie daje się przerwy (spacji) przed znakami interpunkcyjnymi

[#12] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #11

Na końcu zdania stawia się kropkę (tudzież wykrzyknik, znak zapytania lub coś w tym stylu).

[#13] Re: Dziadek strąca sople

@snajper, post #12

Dałem coś w tym stylu

[#14] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #13

Nie, nie. Dałeś coś w zupełnie innym stylu.

[#15] Re: Dziadek strąca sople

@snajper, post #14

Dla mnie to jest to coś w tym stylu

[#16] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #15

http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc&feature=related

[#17] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #16

Ku**wa. Stwórzcie osobny dział dla parallax`a, bo idzie oszaleć, i żeby się nie pokazywał w spisie 100 ostatnich listów na forum, byłbym wdzięczny!

lub

Ku**wa, stwórzcie osobny dział dla parallax`a, bo idzie oszaleć, i żeby się nie pokazywał w spisie 100 ostatnich listów na forum. Byłbym wdzięczny!

lub

Ku**wa, stwórzcie osobny dział dla parallax`a, bo idzie oszaleć, i żeby się nie pokazywał w spisie 100 ostatnich listów na forum, byłbym wdzięczny.

lub

Ku**wa. Stwórzcie osobny dział dla parallax`a, bo idzie oszaleć. I żeby się nie pokazywał w spisie 100 ostatnich listów na forum. Byłbym wdzięczny!

Znajdź ukryte przesłanie a w nagrodę otrzymasz - kciuka OK

[#18] Re: Dziadek strąca sople

@(V)(I)mothe(P), post #17

Nie chce kciuka, bo mam ich pełno OK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OKOK OK OK OK

[#19] Re: Dziadek strąca sople

@parallax, post #1

hehe dobre OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem