[#1] Projekt Natami jest BE, bo...
Pisać tu o wyższości jednych rozwiązań nad drugimi, a najlepiej w temacie!!!
[#2] Re: Projekt Natami jest BE, bo...

@Ender, post #1

Moim skromnym zdaniem jest cacy.

[#3] Re: Projekt Natami jest BE, bo...

@Ender, post #1

Moim zdaniem temat jest źle sformułowany. Wielu z Natami-sceptyków nie twierdzi kategorycznie, że "Natami jest BE". Ja na przykład nigdy nie deklarowałem, że Natami kupię, nie traktuję jej też jak "powrót prawdziwej Amigi". Podziwiam jednak zaangażowanie i gigantyczną pracę teamu Natami. Drażni mnie tylko postawa ludzi w stylu "My jesteśmy lepsi, my jesteśmy "ci prawdziwi", my czekaliśmy na to przez długie lata, męcząc się okrutnie na PC, a wy jesteście podróbki, bo kupiliście sobie w międzyczasie te śmieszne, drogie jak diabli pecety z PPC." Podobnie zresztą jak w przypadku niektórych X1000-entuzjastów. Kochani, naprawdę cieszę się Waszym szczęściem. Kupcie sobie ten sprzęt (jak już będzie dostępny), poużywajcie trochę i dopiero piszcie swoje spostrzeżenia. I przede wszystkim - nie wywyższajcie się nad innych.

[#4] Re: Projekt Natami jest BE, bo...

@recedent, post #3

Zupełnie bez złośliwości: "amigowa prawdziwość" na sprzęcie bez stickera i z AROSem jako systemem...
Ode mnie: NatAmi jest "OK", natomiast "BE" są wszyscy "prawdziwi amigowcy" (bez wyjątku).

Ostatnia modyfikacja: 13.02.2011 16:31:28
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem