[#1] Wkurzające podpisy
Offtop przeniesiony z innego działu

Wypraszam sobie. Mój napis to sztuka ASCII pierwsza klasa, włożyłem w niego wiele serca i służy wzniosłemu celowi, toteż przyrównywanie go do parallaksiego zaczepnego palucha mi ujmuje. Nie wspominając o tym, że mój napis ma tylko 2 linijki, więc wcale nie jest wielki.

[#2] Re: Wkurzające podpisy

@snajper, post #1

Jeśli ten napis miałby mieć jakikolwiek sens, to brakuje dwóch literek "is", pomiędzy pierwszym, a drugim słowem. Oczywiście to utopia

Ostatnia modyfikacja: 21.02.2011 19:47:53
[#3] Re: Wkurzające podpisy

@Andrzej Drops, post #2

Nie do końca masz rację, ale nie zamierzam prowadzić sporu i ciągnąć offtopa w tym miejscu.

[#4] Re: Wkurzające podpisy

@snajper, post #3

Już możesz, śmiało.

[#5] Re: Wkurzające podpisy

@recedent, post #4

Dziękuję, jestem zaszczycony.

Więc posłużę się tu przykładem:
szampon BLABLA
długotrwała świeżość

Powiedzmy, że pierwsza linijka jest na różowo, wielkimi literami, a druga małymi, na zielono i wzięta w kółeczko.
Teraz zapisz to w jednej linijce (limit liczby znaków w podpisie robi swoje) i będzie pozornie bez sensu - tak samo, jak "natami the future".
Natomiast co do "is", to również jego użycie nie jest konieczne do nadania owemu sloganowi "jakiegokolwiek sensu", bo można by je równie dobrze zastąpić zwykłą kreseczką, oddzielić dwa wyrazy kropeczką czy czymkolwiek podobnym.

[#6] Re: Wkurzające podpisy

@snajper, post #5

Nic nie rozumiem.
[#7] Re: Wkurzające podpisy

@wuk, post #6

Powiedzmy, że pierwsza linijka jest na różowo, wielkimi literami, a druga małymi, na zielono i wzięta w kółeczko.
Teraz zapisz to w jednej linijce (limit liczby znaków w podpisie robi swoje) i będzie pozornie bez sensu - tak samo, jak "natami the future".

Ma na myśli, że ciężko jest zrobić takie logo dwulinijkowe, w jednej linijce i z limitem znaków.

Natomiast co do "is", to również jego użycie nie jest konieczne do nadania owemu sloganowi "jakiegokolwiek sensu", bo można by je równie dobrze zastąpić zwykłą kreseczką, oddzielić dwa wyrazy kropeczką czy czymkolwiek podobnym.

No, zamiast "is" po "Natami" dać "-" lub ".". Sens zdania będzie ten sam.

p.s. Śpioch

[#8] Re: Wkurzające podpisy

@snajper, post #1

cafe

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem