[#1] Uwaga, uwaga - nowy moderator
Chciałem powiedzieć, że od dzisiaj jestem moderatorem.
Na początek ustalę wstępne zasady:
1. Zabrania się spamowania, brzydkiego mówienia, krzyczenia, hałasowania po 22:00 i innych form naruszania porządku publicznego - w tym palenia w miejscach publicznych, stosowania aktów przemocy, gwałtów, napadów, włamań, kradzieży, rozbojów, podpaleń, wymuszeń itp.

Kandydaci na kolejnych moderatorów proszeni są o zgłaszanie się w tym wątku. Po pozytywnym rozpatrzeniu wniosków otrzymają stosowną plakietkę informującą o zajmowanym stanowisku.

Dziękuję za uwagę.

[#2] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #1

Co za niesprawiedliwy Pan Nowy moderator! Ja już ten zaszczyt bycia moderatorem mam a nie dostałem żadnej plakietki! I zaraz Pan Nowy moderator (congrats) jeszcze mnie banem postraszy ;)

Turrican ślimak

Snajper na prezydenta! ;)

Pozdrowienia :P

[#3] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #1

Ja bardzo chętnie, ale byłbym za bardzo tolerancyjny, ponieważ offtopy traktuję jak ryba wodę.
Czasami piszę bardzo poważnie, a czasami bawię się jak w piaskownicy.

Ale bardzo proszę o dostęp do moderacji jednodniowej. Czasami aż się prosi kogoś zbanować na 24h. :)
[#4] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #1

Jako Moderator Globalny zamykam temat Moderatorowi Zwyczajnemu.
[#5] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@BagoZonde, post #2

Dziękuję.
Nie bój żaby, ja jestem dobrym moderatorem i przymknę oko na to, że wykonywałeś pracę bez odzieży służbowej. Zresztą akurat mieliśmy chwilowy deficyt plakietek, teraz przyszła nowa dostawa:

--
Moderator
--
Moderator

Jedna dla Ciebie, druga dla Andrzeja Drozda. Przyda nam się kilku tolerancyjnych moderatorów dla wyrównania wypadkowej oceny wśród plebsu. Tak więc Andrzej Drozd oficjalnie zyskuje moderatorskie przywileje na 24h od teraz.

SPECT: ha ha, możesz pomarzyć! :) Dostajesz ostrzeżenie za podszywanie się pod moderatora.

[#6] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #5

cos mi tu smierdzi... detektyw
[#7] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@Andrzej Drozd, post #3

Przerwa w komentowaniu do przyszłego miesiąca.
[#8] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #5

Za ciągnięcie offtopa, ban do lipca.
[#9] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #1

Masz czas do 18:00, żeby zmienić podpis. Inaczej skończy się prawdziwym banem.

--
Moderator (prawdziwy).
[#10] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@recedent, post #9

"Moderator (prawdziwy). " hehe OK

[#11] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@recedent, post #9

Dobra. gitara Ale czyj podpis?
parallax: dostajesz ostrzeżenie za avatar (swój), drugie ostrzeżenie za podpis (też swój) i trzecie ostrzeżenie za przeciążenie serwera. Ruszyłbyś się z tego stołka i zrzucił parę kilo, zamiast te czipsy wpieprzać od rana do nocy.

[#12] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #11

Aha, teraz chcesz żeby się doczepili do mojego avatara i podpisu?

Nie jadam czipsów i nie mam co do zrzucenia, może m.in. dla tego, że uprawiam sport ;) Moderatorze... BUHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA :)

[#13] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@parallax, post #12

No tak, kasa za internet i za prąd leci, to w koncu na jedzenie nie starcza, nie ma sie co jesc i nie ma czego zrzucac... Ale, parallelaxie, muszę Cię zmartwić - przechodzenie superfroga na czas to się wcale nie kwalifikuje jako sport.

[#14] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@recedent, post #9

Melduję posłusznie, panie moderatorze prawdziwy, że zmieniłem podpisa.

[#15] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #14

Tez chce być moderatorem :D

[#16] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #14

Mogę się założyć, że do 18 usuniesz podpis "moderator"

[#17] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@parallax, post #16

Oj, szkoda że nie przeczytałem tego wcześniej. :P

[#18] Re: Uwaga, uwaga - nowy moderator

@snajper, post #1

Pffff HAAHAHAAHAHAHAHAHAHAA!!!!!!!!!!!!!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem