Wątek zamknięty
[#1] Kolekcja BIRD CD poszukiwana
Z zamiarem wrzucenia na UG postanowiłem sobie skompletować całość 35 cedeków CD BIRDa, i na ten czas brakuje mi już tylko numerów 14, 16, 17, 23, 24, 27, 29, 31.

Ze szczególnym naciskiem na 23 i 31 CD, ten pierwszy jest nie do znalezienia a ten drugi mimo że pewna miła osoba mi go udostępniła zawiera błąd CRC na błędzie CRC. :(

Pozostałe, czyli 14, 16, 17, 24, 27, 29 mam z uszkodzonymi błędami tu i tam, niestety z racji braku kompletnego spisu ich zawartości jest mi do nich również potrzebny full-rip.

[#2] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #1

Ty piracie, co TY SOBIE WYOBRAZASZ?!

(tak, pośredniczyłem przy pobieraniu CDków, ale ćśśś )

[#3] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #1

Dyski 14 i 31 skreślone z listy, nadal poszukuję 16, 17, 23, 24, 27, 29.

[#4] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #1

Jak dobrze że są tacy ludzie jak Ty. Nie chodzi o piractwo, bo w tym wydaniu to raczej próba archiwizacji. Jak widać cały komplet jest już zagrożony, skoro już są problemy z odzyskaniem niektórych CD-ków...

[#5] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Wojox, post #4

Cieszę się że ktoś to docenia ;)

Dysk 17 zaliczony, potrzebne jeszcze 16, 23, 24, 27, 29.

BTW: oto spis zawartości 35 płyt BIRD CD

[#6] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #5

Zamierzasz to publicznie udostępnić ? Może by pomyśleć o jakimś ftepie.

[#7] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@sand, post #6

Jako że będzie tego jakieś 20GB, na moim łączu jestem w stanie to jedynie wrzucić na Underground-Gamer jako torrent i seedować całymi dniami i nocami. :)
Jeśli nie masz uprzedzeń do zamkniętych trackerów mogę Ci dać zaproszenie i pomalutku pociągniesz sobie stamtąd. ;)

Ale kombinujemy też z Anthroxem z TheCompany.pl na tamtejszym FTP to udostępnić, zobaczymy.

Na ten czas nie chcę nic nigdzie wstawiać dopóki nie będzie kompletu.

Ostatnia modyfikacja: 09.03.2011 12:59:29
[#8] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #7

Nie mam uprzedzeń do zamkniętych trackerów. :)

[#9] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #1

A można chociaż wiedzieć, co to jest?

[#10] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@olahughson, post #9

Jakieś CD pewnie z gazet ?

[#11] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@sand, post #8

Zapraszam na email/gg ze swoim mailem, wyślę zaproszenie.

[#12] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@olahughson, post #9

Patrz post #5.
Słowo klucz to "giełda".

[#13] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@(V)(I)mothe(P), post #10

Nono, do magazynu eXec były dołączone po 7 sztuk, razem z pluszową maskotką cacodemona w każdym numerze w innym wcieleniu.

[#14] Re: Kolekcja BIRD CD poszukiwana

@Shoonay, post #13

Co ten post wnosi do dyskusji? Rozpoczęcie flame'a?

Poza tym dyskusja toczy się na temat o oprogramowanie o wątpliwej legalności. Wątek zostaje zamknięty.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem