Wątek zamknięty
[#1] Caco zaczyna myśleć?
Cytat wklejony z forum Execa.

Przecież to moje 8 tysiaków i zrobię z nimi co chcę. Akurat mam ochotę kupić X1000. Pojawi się to kupię, a jak się nie pojawi to nie. Po cholerę te wszystkie docinki ?

Na miły Bóg! Po co właśnie? Dlaczego od ponad roku "nauczasz" o X1000?
Proponujesz niczym bolszewicy wyrzeczenie się własnych poglądów!
Gdy będzie X1000, to kupisz, nauczysz się obsługiwać sprzęt, napiszesz super recenzję i dzięki recenzji zachęcisz innych sympatyków Amigi.

Dzięki swojej pracy nad poznawaniem AOS4 i poznawaniem X1000, będziesz mógł pisać wspaniałe artykuły.
Chyba że z Ciebie jest tylko "krzykacz". A jutro pokrzyczysz sobie w innym środowisku. :P

PS. To jest zapytanie nie tylko do Caco. ;)

Pojawi się to kupię, a jak się nie pojawi to nie.

A gdy wiatr zawieje flagą w jeszcze inna stronę, to co wtedy?
[#2] Re: Caco zaczyna myśleć?

@Andrzej Drozd, post #1

...to wtedy smrod poleci w inna strone, zgodnie z prawami fizyki.
[#3] Re: Caco zaczyna myśleć?

@Andrzej Drozd, post #1

Proszę dyskutować z osobami z innych forów, na forach, na których one przebywają.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem