[#1] Portal z muzyką
Siemka,

jak zwykle reaktywowałem się po abstynencji udzielania się w tematach. Rzucam odnośnik do nowej stronki którą skończyłem jakiś czas temu. Powiedzcie co o niej sądzicie. Walidacji mi się nie czepiać bo właśnie poprawiam :P

http://remixownia.pl/

Pisać szczerze, nie gryzę każda uwaga na wagę złota :)

Tak swoją drogą słyszeliście o takim wykonawcy jak Sabrepulse ? Ostatnio szukałem w sieci jakiś muzyczek z cracków, trainerów i seriali i natrafiłem na gościa który robi taką właśnie muzyczkę. Polecam utworek Sabrepulse- We Are Hi-Speed Tour Mix. Fakt, że ma strasznie wykręcony klimat ale przez te wstawki oldschoolowe się jakiś sentyment załącza :)

[#2] Re: Portal z muzyką

@bigbadcompany, post #1

Strona wygląda fajnie i ogólnie pomysł na stronę jest ok, ale żeby znaleźć polecany przez Ciebie utwór musiałem przerzucić połowę materiału jaki jest tam zgromadzony. Wyszukiwarka "najstarsze/najnowsze" według mnie to za mało.

[#3] Re: Portal z muzyką

@frywolny_marian, post #2

Wiem i sam sobie pluję w brodę, że nie zrobiłem tego przed zamieszczeniem strony. Wszystko ma działać w charakterze bloga. Jak się tak chwilę zastanowiłem to nawet blog w dzisiejszych czasach ma wyszukiwarkę więc dorabiam to teraz na biegu, a że nie jestem specem w php to troszkę mozolnie mi to idzie. No ale czego się nauczę to zostanie dla mnie :)

Myślałem, że pierwszym poście będzie jakieś rypanie za jakieś kwestie a tutaj tak spokojnie. Może trzeba było post skrobnąć w rzeźni ? :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem