[#1] Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę
Siema. Pojawiały się już kiedyś prośby o wypełnienie ankiet do prac magisterkich itp więc jeśli mogę to też mam prośbę:)

Piszę z dwójką znajomych nowy portal internetowy, dostaliśmy sporo propozycji logotypów i w sumie nie wiemy do końca na który się zdecydować bo sporo jest fajnych. Jeśli komuś się nudzi niech zajrzy tutaj i zaznaczy wg niego najlepsze.

Z góry dzięki:)

[#2] Re: Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę

@Lorak, post #1

Drugi jest ok, czysty i przejrzysty. Nawet nie czytając napisu ponieżej, od razu wiadomo o czym jest portal.
[#3] Re: Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę

@Andrzej Drozd, post #2

Dokładnie ten, ewentualnie ostatni z lupą na krzyżyku.

[#4] Re: Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę

@Lorak, post #1

Wg mnie najbardziej pasuje ten z drugiego rzędu pierwszy z prawej. Skoro strona ma mieć charakter informacyjny to ta literka "i" w logo jak najbardziej jest wskazana.

Pozdrawiam rotfl

[#5] Re: Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę

@Lorak, post #1

Dziękuję wszystkim za dodawanie swoich typów, a szczególnie komentarzy. Na ich podstawie możemy poprosić grafików o modyfikacje, albo w ogóle odrzucić niektóre z logotypów (np czwarty rzad, skrajnie lewy, przypomina niektórym papugę morską, konia albo ninje;))

Ostatnia modyfikacja: 08.04.2011 16:40:11
[#6] Re: Prosba o pomoc w doborze logo na stronkę

@Lorak, post #5

mnie tam się podoba ten z wężem eskulapem , ładne wykorzystanie jednoznacznie kojarzącego się motywu
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem