[#1] ppa rulez ;]
http://img714.imageshack.us/i/10042011003.jpg/

Dopisujcie sie, ziomki, jak ktos bedzie na dworcu w Nowej Soli. ;] A ja tymczasem kieruje sie do Poznan Glowny. Over.

[#2] Re: ppa rulez ;]

@snajper, post #1

Tys to tam nabazgrał ?

[#3] Re: ppa rulez ;]

@(V)(I)mothe(P), post #2

A co, też byłeś w tej toalecie? :)
[#4] Re: ppa rulez ;]

@(V)(I)mothe(P), post #2

Niezaprzeczalnie to kreska snajpera.

Nie mogłeś tylko snajper wybrać jakiegoś bardziej dostępnego miejsca na świecie? Na łola na fejsie zapodać czy coś?

[#5] Re: ppa rulez ;]

@BagoZonde, post #4

No wlasnie nie moglem, bo na front od dworca stal ciec i sie lampil frontalnie, majac zasieg na caly dworzec, i jakbym tam zaczal bazgrac, to by jeszcze sprowadzil pana wladze i by dopiero bylo ze mna krucho..! Wiec cichaczem sie skrylem za rogiem i se namazalem i to nie jest w kiblu, tylko na tej zoltej skrzynce od gazu. Pewnie mi nhe wierzycie, ale ja oczywiscie zawczasu przewidzialem ta sytuacje i wykonalem tez zdjecie z daleksza. cool Jak wroce, to je wrzuce.

[#6] Re: ppa rulez ;]

@snajper, post #5

Snajper, miałem na myśli facebooka :D.

[#7] Re: ppa rulez ;]

@snajper, post #1

Już się ktoś dopisał ;)
http://tnij.org/lbw3

[#8] Re: ppa rulez ;]

@frywolny_marian, post #7

@frywolny marian
Cacodemon to Ty?!?!!! hide2

[#9] Re: ppa rulez ;]

@BagoZonde, post #8

Raczej to sprawka jakiegoś programu graficznego. Zdjęcie ma ten sam kadr i oświetlenie :)
[#10] Re: ppa rulez ;]

@BagoZonde, post #8

Tak, cacodemon to ja. Mam rozdwojenie jaźni. Coś jak dr. Jekyll i mr. Hyde ;)
Troluję sobie po nocach.

[#11] Re: ppa rulez ;]

@frywolny_marian, post #10

Cacodemonie, a kysz! :D

@Andrzej Drozd
Co do zdjęcia żartowałem, widać, że to "dorys".

P.S.

Marianie Cacodemonie ;P - Twój nowy avatar "podoba się mie" bardzo! Witamy w klubie pikselaków!

Ostatnia modyfikacja: 11.04.2011 20:24:56
[#12] Re: ppa rulez ;]

@BagoZonde, post #11

pixel & dithering rulez! anti-aliasing sux!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem