[#1] szybki kontakt
Czemu na stronie glownej portalu w ramce "szybki kontakt" nicki jednych osob sa napisane z wielkiej litery, a innych z malej, niezgodnie z tym, co maja w profilu? Np. Mailman albo Recedent. A z kolei grxmrx jest z malej, tak jak jego nick.

[#2] Re: szybki kontakt

@snajper, post #1

A czemu wpisujesz to w Hyde Park zamiast za pośrednictwem "zgłoś błąd"?

[#3] Re: szybki kontakt

@snajper, post #1

A ty nie masz innych zmartwień? Jeżeli Ci się nudzi, to napisz jakiś artykuł do PPA#5, bo chwilowo jest przestój.

[#4] Re: szybki kontakt & Moderator

@recedent, post #2

Hm... Moze dlatego, ze nie wiem, czy to jest blad i dlatego sie pytam?
mailman: owszem, mam inne (wieksze) zmartwienia, aczkolwiek milo byloby, gdybys wyrazil to zainteresowanie nieco mniej ofensywnym tonem.

BTW. Skoro juz tu mody zajrzaly, to ja mam takie pytanie do panow: swego czasu dostalem bana dobowego za podpis "Moderator". Co by sie stalo w sytuacji, gdy na portalu zarejestrowalaby sie osoba o nicku "Moderator" i umiescila swoj podpis w miejscu na podpis?
siedzi, pije i chrupki

[#5] Re: szybki kontakt & Moderator

@snajper, post #4

O ile dobrze pamiętam, to niektóre nazwy użytkowników są zastrzeżone. Jeśli jednak taka akurat nazwa jest "wolna" to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś założył sobie drugie konto jako Moderator. Za dubel dostaniesz na nim dożywotniego bana i kłopot z głowy.

Swego czasu mieliśmy delikwenta, który przeprowadzał różne "testy" na systemie rejestracji (zakładając m. in. konta "recenzent", "_snajper" "Andrzej Drops" i tym podobne). Czyżbyś chciał przejąć tę świecką tradycję?

[#6] Re: szybki kontakt & Moderator

@recedent, post #5

No, o niczym innym nie marzę :d

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem