[#1] Szukam filmu kompletnie nic amigowego
Witam. ok 10 lat temu w tv widziałem pewien film którego nie mogę obecnie zidentyfikować. Film niszowy ale ciekawy. Nie pamiętam całej fabuły (oglądałem tylko końcówkę) ale chodziło o powojenne losy ss'mana z kl aushwitz. Był motyw podróży w czasie. Film kończył się tym że owego ss'mana przenieśli w czasie do obozu i on zginął z własnej ręki. Ktoś kojarzy ten film?!Proszę o pomoc w identyfikacji tytułu!!!!!
Wiem że to nie ten portal ale na filmowych temat milczy a może ktoś z Ami braci wiec co to za filmik?

[#2] Re: Szukam filmu kompletnie nic amigowego

@deejayremix, post #1

Niedawno go oglądałem przy okazji odświeżania całej serii Outer Limits (Po Tamtej Stronie). ;)
Był to odcinek 12-ty, sezonu 5-tego, zatytułowany Tribunal.
http://www.imdb.com/title/tt0667995/

Ostatnia modyfikacja: 09.07.2011 18:59:29
[#3] Re: Szukam filmu kompletnie nic amigowego

@Shoonay, post #2

BOSHE JA TYLE LAT BEZSKUTECZNIE TEGO SZUKAŁEM a tu jak zwykle ppa.pl przyszło z pomocą !!!!!heh Dzięki Wielki Dobry człowieku !!!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem