[#1] NetBsd i Mediator.
Postanowiłem ten temat napisać w hydeparku. Jest to niejako kontynuacja wątku rozpoczętego tutaj

Przed chwilą dzwoniłem do ELboxu aby się dowiedzieć co gdzie i jak z ewentualnym wsparciem ich produktów dla NetBsd. Powiedziono mi, że dla fast ata nie ma przygotowanej dokumentacjo technicznej jak pisać sterowniki dla tego sprzętu przez osoby trzecie. Natomiast w jeśli chodzi o Mediatora taka dokumentacja jest i oni ją chętnie udostępnią.

Osoba zainteresowana powinna się nimi skontaktować. Procedura udostępnienia dokumentacji ponoć jest szybka i krótka.

Tutaj się kończą moje możliwości. Zrobiłem co mogłem mam nadzieje, ze uda się zrobić wsparcie dla NetBsd.

Benedykt Dziubałtowski

[#2] Re: NetBsd i Mediator.

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Dzięki, wysłałem do ELBOXu pytanie w tej sprawie.

P.S. Czy Ty posiadasz Mediatora?

Ostatnia modyfikacja: 15.07.2011 13:27:31
[#3] Re: NetBsd i Mediator.

@strim, post #2

Niestety nie. Tylko Amiga 1200 z slotami zorro 8 mb ramu.

Daj znać jak Elbox odpisze. Bardzo jestem ciekaw co i jak.

[#4] Re: NetBsd i Mediator.

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Mimo braku dokumentacji... w końcu jest szansa na sterownik do Mediatora
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem